SE HIT: Event för fansen på HOVET då Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob) besöker Stockholm den 21 juni!

Alla vet väl i nuläget att Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni för att promota Eclipse? Om inte, då är det på tiden att lägga det på minnet!

I det första pressmeddelandet från Nordisk Film bekräftades det att en presskonferens (inte för fansen) kommer att bli av. Nu däremot, nu kommer ni inte att bli besvikna.

Ett event för oss fans kommer nämligen att hållas på Hovet! *

Nytt pressmeddelande från Nordisk Film:

Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.

I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.

De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.

* har ni förstått att detta är sant? Förstår ni att två av de största skådespelarna i Twilight-filmerna kommer hit till Sverige? Förstår ni att vi kommer att ha chansen att träffa våra största idoler?! För oss är detta fortfarande ofattbart, det är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse.

UPPDATERING:

För att förtydliga, biljetterna är gratis och kommer att släppas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Däremot kommer Bioklubben på SF att lotta ut biljetter. Så här står det på sf.se:

Eventet är gratis och öppet för de som fått biljett. Ett begränsat antal biljetter till eventet kommer att finnas på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö from kl 8:00 3 juni. Bioklubbsmedlemmar kan också tävla om biljetter till fan-eventet! Den 2 juni har Bioklubben en tävling med 600 biljetter i potten.


468 kommentarer

 1. åh herregud!
  AMAZING

 2. OMG!!!* hyperventilerar* finner inga ord!

 3. emelie

  OMG !!!! jag måste få se dem :D

 4. Hei :) Jeg er fra Norge og er utrolig interessert i å skaffe noen billetter! Går det an å ringe å bestille? Eller må man til Stockholm for å kjøpe?

 5. Hjälp, hur ska man göra för att få tag i biljetter om man inte bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö!? Jag vill så gärna gå men vet inte hur jag ska få tag i biljetter. Någon som vet?
  Åh, sitter här och gråter och hyperventilerar!

 6. IfICouldDream

  Måste man vara vid bion för att få biljetter?

 7. sofia

  ååååhhhhh! jag vill verkligen dit. men tror ni att man kan fixa biljetter via nätet? bor på åland, så jag har ingen möjlighet att fara till de där ställena och hämta biljetter :(

 8. SpaceCowboy

  Jag ska absolut köa då klockan 8.00! :D

 9. Jessy

  NEEEEJ!!!!!!! faan också :( bor i finland och har ingen chans att åka iväg till stockholm för att hämta biljetter :// FAN OCKSÅ! ://

 10. WOW! Jag är fantastiskt glad just nu. Att bara få se Kristen Stewart på riktigt och inte genom någon tv- eller datorskärm kommer definitivt rädda min sommar som annars bara skulle ha bestått av jobb 24/7. Helt ofattbart! :D

 11. kan man ringa för att beställa biljetter eller måste man vara på plats? :O

 12. Kan man ringe og bestille billetter??? Vær så snill og svar.

 13. Kan inte ni har någon tävling? Det hade varit så bra! Kan man köpa biljetter även om man inte bor i Malmö?

 14. Ojdå, jag bor i västerås men hade självklart tänkt åka dit, detta kan man och får man inte missa. Men nu e bara problemet hur jag ska få tag på biljetterna, finns det inget annat sätt än att vara vid biograferna?

 15. Vet dere hvilket klokkeslett det startet?

 16. åh, nu är jag superglad :)
  Jag vill verkligen ha biljetter men bor i Linköping. Hoppas verkligen att man inte behöver var där den 3e för att hämta biljetterna

 17. Emma Maria Cullen

  NEJ! Kan man inte beställa biljetter om man inte bor nära dom där städerna??? :O

 18. Isabelle

  HYPERVENTILERAR OCH GRÅTER. HAR VERKLIGEN INTE FATTAT ATT DET ÄR SANT, KÄNNER MIG SOM VÄRSTA NÖRDEN! DE ÄR JU FORTFARANDE BARA MÄNNISKOR, MEN SÅ SPECIELLA FÖR ALLA OSS FANS!!!!! DETTA ÄR MIN STÖRSTA DRÖM (FÖRUTOM ATT ROB SKULLE KOMMA HIT) !!!!! DET ÄR SÅ OTROLIGT OCH JAG KOMMER SÄKERT SVIMMA NÄR JAG SER DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINA TANKAR JUST NU ÄR ”AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJDSHFJDSLKDJSKLSJDKNCMXMSKDJFAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

 19. Mathilda

  Biljetterna ”släpps” kl 8.00…..se http://www.sf.se

 20. Ronya

  Ahhh hjälp! Kan inte fatta det, det är helt otroligt!!!!!! :D
  Men hur får man biljetter om inte bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg?? måste veta för jag ska dit!

 21. Ellen

  Wiiihooooo :D vad roligt !

 22. Isabelle

  JAG FATTAR INTE ATT DET ÄR SANT! SÅ HIMLA FANTASTISKT! SITTER OCH GRÅTER GLÄDJETÅRAR OCH HYPERVENTILERAR, det är verkligen a dream come true. Det hade självklart varit bättre om Rob också hade varit här men man är ju så näjd med bara Kristen och Taylor, skulle vara det häftigaste jag kan tänka mig att se dem! (förutom att se Rob)

 23. fanpan

  yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!

  jag bor bara tre mil från malmö typ XD så biljetter kan ju fixas!
  nu MÅSTE mamma, låta mig få åka…. annars får jag freak!
  OME!!!!! kan inte fatta det!

 24. Åh, jag ska lätt åka intill stockholm och köa i flera timmar, måste vara en av de 150 :P för jag antar att man ska dit och hämta biljetter :P

 25. Jeffa

  FY FAAAAN va häftigt! Tack Nordisk Film som gjort detta möjligt.
  Håller med Jannicke det är bara att köa för jag ska oxå vara en av de 150!!!

 26. Emelie

  Hejsan på er!!!!

  Jag är hellt överlycklig att dom kommer till Sverige !!

  Tyvärr så kommer jag själv att vara bortrest och kommer därför inte kunna närvara!!

  Jag har en önskan och det är att alla kan respektera saker så som att inte be Taylor å yla!!!
  Haha jag vet att ni kanske inte vill/ ska lyssna på en främling men tänk bara vilket bra sett att möta skådespelarna och att dom kanske gillar Sverige fansen mer än vad dom kanske skulle göra ?!?!

  All Love // Emelie

 27. så det ska vara 13 årsgräns?
  *surar*
  förbannade :@
  kan jag inte få bli ett år äldre typ NU?!

  ne nu är jag sur.

 28. YAAAAY! Fyfasen vad roligt! Jag kommer åka från malmö till sthlm då, helt klart! :D Hoppas jag får VIPbiljett!!!!!!! :O Någon mer från malmö som ska åka? ;)

 29. madde.

  ett tips till alla skrikade fans.
  snälla.
  skrik inte.
  -Då kommer de nog aldrig mer komma hit. Beté er vuxet istället :)

 30. OMG OMG OMG OMG OMG OMG!! jag måste åka till stockholm!!!!!!!!!!!!!!

 31. JAG TROR INTE ATT DET ÄR SANT!!! OMG!!! :D

 32. Jenny

  Hej!
  Titta på SF-hemsida, Stockholm. Det kommer att vara en tävling där de lottar ut biljetter till eventet!

 33. ååh måste man åka till sthlm för att kunna få biljetterna? :/ faaan det kommer ju inte gå. Hoppas jag vinner biljetter istället då :)

 34. Ska du Jennifer dit? Du kan väl svara på min blogg ifall du ska det? :D

 35. herregud!!!!! Måste till Sthlm för att köa till biljetterna! :D

 36. marie

  kul för er fans att ni får en chans att gå..själv känner jag mig för gammal för fan events även om jag inners inne skulle vilja gå ;-) ska hålla tummarna för att ni i övriga landet lyckas vinna biljetter….

 37. Cissi

  Men det är helt säkert att om man har biljett så kommer man in??

 38. Cissi

  maire, hur gammal är du då?

 39. lilly

  måste man åka till malmö, sotckholm eller göteborg för att få biljetter? tänk på alla dem som inte bor i någon av städerna då! bor rätt lång ifrån men jag vill verkligen ha biljett! borde man inte kunna köpa biljetter på nätet? känner mig jäkligt orolig just nu :'(

 40. Andrea

  Jeg har veldig lyst til å få tak i billetter, men blir litt langt å dra til Stockholm for å hente.
  Er det noen annen måte å skaffe billetter på?

  Dette må jo gjelde for mange svenske fans også som ikke bor nær Stockholm, så det er teit om det ikke er noe alternativ…

 41. JAG DÖÖÖR! KAN INTE TRO DET!! Hur kan man vinna biljetter? Är medlem i bioklubben, men hittar inte info. Är det bara jag som inte hittar. Behöver svar! :D <3

 42. Andrea

  Jeg har veldig lyst til å få tak i billetter, men blir litt langt å dra til Stockholm.
  Er det noen annen måte å skaffe billetter på?

  Dette må jo gjelde for mange svenske fans også som ikke bor nær Stockholm, så det er teit om det ikke er noe alternativ…

 43. Viktoria II

  Men gud vad dåligt att man inte kan få tag på dom i några andra städer! Nu är jag riktigt besviken faktiskt :(

 44. Alltså fy farao .. Det går inte att besriva hur mycket jag vill åka!!! Har bara ”problemet” att jag är på Kreta den veckan, som jag sett jättemycket fram emot i ett år nu. Kan inte stanna hemma hur som helst .. Det går inte att beskriva hur arg och ledsen jag känner mig för att inte ens kunna vara i Sverige då! :((( Jag menar, det är ju inte varje dag stjärnor som Kristen Stewart och Taylor Lautner är i Sverige .. ?!? :/ Hoppas de kommer inför Breaking Dawn också! (a)

 45. VAD HAR HÄNT VARFÖR GÅR DET INTE ATT TITTA PÅ DE GAMLA SIDORNA?

  SNYFT :-(

 46. är så jävla lycklig!!!!!
  hur tidigt tror ni man måste vara på plats för att få en av de 50 biljetterna i gbg? :D

 47. Vanessa

  Jag SKA dit! vare sig min mamma vill det eller inte!!! Om jag så ska tälta 3 dagar innan biljetterna släpps! Jag VILL dit!!!!!!

 48. Hermione Granger

  HAllo Viken tid???är eventet alltså???

 49. One Of The Cullens

  Ni som ska dit nu gör oss stolta!! :P Så snälla, be inte Taylor att morra lr nåt liknande!! X) Åh, jag är så avundsjuk på alla som ska dit! ;) De kommer hit samma dag som två av mina vänner åker till Jersey :)

 50. Jag kommer köa från runt 04:00 så jag kommer troligen få VIP biljetter.
  Jag och mina kompisar kommer ta två var så vi får några över.
  Jag kan tänka mig att sälja dem (för billigt pris eftersom de är gratis) detta riktas främst till dem som inte har möjlighet att hämta ut sina egna.

  maila intresse på wendilili96@hotmail.com

 51. Viktoria II

  Hur mycket kostar det? :p

 52. Cilia

  Det känns som en dröm det här!!!!! :D :D :D :D
  När tror ni att man måste vara på plats i Stockholm för att få chans att få tag på biljetter? Tisdag kväll? Tidigare?

 53. Emelie

  Skulle uppskatta svar om det går att ringa och beställa biljetter?? Lite svårt att ta sig till Sthlm, Malmö o gbg för mig för att fixa biljetter i så fall :s

 54. Caroline

  Men hur månha biljetter finns det totalt?
  Om man nu inte köar hela natten så lär det vara svårt att få tag på någon utan dom där 200 VIP biljetterna.. så hur många andra biljetter finns det.??Hovet rymmer ju 9000 pers lr ngt liknande!

 55. vilken tid handlar det om?

 56. men om man är på plats när biljetterna släpps, får man en biljett helt säkert då? :O

 57. men om man är på plats när biljetterna släpps, får man en biljett helt säkert då? :O

 58. Johanna K

  Måste man vara på plats eller kan man boka via nätet????? SVARA NÅGON!!!!!!!!!!

 59. Jag ska besperat försöka få tag på biljetter! :D

 60. Maria

  FAAAAAAAAN!! VARFÖR BOR JAG I LULEÅ??!?!?!??!

 61. marie

  ni som undrar nej man kan inte boka via nätet men bioklubben på sf har en tävling till veckan där man kan vinna biljetter (600st finns det) så ni som inte bor i närheten av biljettsläpp titta in på sf.se

  cilla:jag är över 30 och skulle känna mig både pinsam och gammal ha,ha..hade det varit Rob hade jag nog struntat i åldern dock och köat direkt ;-)

 62. ni som undrar nej man kan inte boka via nätet men bioklubben på sf har en tävling till veckan där man kan vinna biljetter (600st finns det) så ni som inte bor i närheten av biljettsläpp titta in på sf.se

  cilla:jag är över 30 och skulle känna mig både pinsam och gammal ha,ha..hade det varit Rob hade jag nog struntat i åldern dock och köat direkt ;-)

 63. MariaL

  OMG!!!! JIPIE Jag ska såå ha en jag åker med tåg kl 6 på morgonen på onsdagen och sen köar hela natten och dagen!!! SERIÖÖÖST jag troor jag dör!! TACK vem det nu är som bestämer sånt här!! OMG KRISTEN OCH TAYLOR!!! OMFG :D:D SÅÅ lycklig just nu!! :D

 64. Hanna

  jag vill gråta. jag är inte hemma då och.. ÅHHHHHH :'( <3

 65. Ledsen person

  Fan också, jag gråter seriöst nu. Bor ungefär 100 min bort men tänkte ändå åka ända dit bara för att se dom. Det här var min ända chans att få se Taylor på riktigt.
  Finns inte en chans att jag kan få träffa Taylor eller åtminstånde få se han på riktigt för jag är under 13 och så är det så långt ;_____;

 66. Viktoria II

  Gud, tänker folk vara där liksom dygn innan! xD Jag tänkte vara där 2 timmar innan :p

 67. Sophia

  N Ä R på dygnet kommer detta vara?

  Bra om man ska boka tågbiljetter m.m om man inte vet det :P

 68. Viktoria II

  Biljetterna är GRATIS!! Jag fattade inte det!!! xD

 69. rebecka

  jag är mållös.
  dock är jag ledsen över att Robert inte kommer, då hade jag nog legat på marken och gråtit av glädje. Men att Taylor och Kristen kommer är ofattbart, jag är så glaaad!

 70. Cilia

  Hur länge ska man köa i sthlm för att få chans på en biljett tror ni?

 71. Hedvig

  OMG!! *hyperventilerar* pratade nyss med min kompis och vi måste verkligen dit!!!
  bor tyvärr långt ifrån alla städerna men vi måste försöka fixa biljetter på nått sätt!!! måste dit!

 72. Hur länge tror ni att man måste köa för att få en biljett?

 73. Viktoria

  J*VLAR! ååååh va sur jag blir :( varför kan de inte släppa i typ 10 städer runt om i landet, istället för bara södra sverige?! Seriöst, jag kan ju inte åka till stockholm bara för att köpa biljetter, hur mkt jag än vill..

 74. Viktoria

  Jaa… om nån kan tänka sig att köpa biljetter åt mej, så SKRIV :D

 75. Ärligt talat så tror jag inte att vi som varken bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö har så stor chans att få några biljetter. Pga att biljetterna är grattis och de som står i kö längst får biljetterna och det är oftas de som bor i själva staden. Och hur stor chans är
  det att man vinner biljetterna som Bioklubben har?

 76. Undrar hur länge man måste köa för att få VIP-biljetter i Stockholm. Vill verkligen. Ett dygn innan är helt onödigt tror jag…

 77. Ellie

  Åh gud vad underbart! :D :D :D Har inte blivit så glad sen… jag vet inte när! Gissa vem som är ledig den tredje och tänker stå utanför Sergel? :D

 78. lilly

  Surt! bor för långt bort för att kunna köpa biljetter… ska göra allt jag kan för att åka dit ändå :)

 79. Om jag lyckas få tag på biljetter så kommer jag ha en över. Och TROLIGEN blir det då en tävling på min blogg om Kristen! :)

 80. maritta

  jag tror att det räcker med att köa i ca 3-4 timmar innan släppet.
  det är sammanlagt 9000 biljetter. 600 av de ska SF tävla ut, 150 VIP biljetter är det i stockholm, 50 vip i malmö och 50 i gbg. Alltså 9000-750=8250 biljetter kvar. Som ska räcka för 3 städer. 8250/3=2750 biljetter per stad ungefär. Om inte andra som SF ska tävla ut biljetter, ta bort 700 till. 2000 biljetter kvar. Så.. 2000 biljetter kvar, och vi är hur många fans som helst. Kanske lika bra att ge upp.? Känns ganska hopplöst.. :/

 81. OMG!!!!!!!!!!!!!!tänket döda för biljetterna:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 82. olivia

  jag ska köa dagen innan, måste få vip!!!:) fan va kul det ska bli o träffa dom!
  e sjukt glad att jag bor nära stockholm:)

 83. Bellie Cullen

  Jag gör vad som helst för att få dom där biljetterna!!!

 84. Jag förstår att ni väljer att skriva om detta, men det är ändå ganska irriterande att ni gör det, eftersom det betyder att man kommer behöva köa hela natten för att få en chans till att få tag i biljetter. Tack för det…

 85. Haha, ska skicka dit min käre far som är på någon jobbgrej i Stockholm. Det blir lite svårt att göra det själv med tanke på skolan och så…
  Fast det är fortfarande inte säkert att man får tag i en biljett :(

 86. Isabelle

  JAG VET HELT UNDERBART, men snälla kan ni inte ta reda på när de kommer till berlin och rom ? För jag kommer TYVÄRR att befinna mig i italien / kroatien / tyskland runt den 21 och i 4 veckor frammåt så snälla skriv när de kommer till tyskland och italien :DD

 87. Om man köar 2h, tror ni det är kört då? Jag dör om jag inte får tag i någon haha! Man vill ju inte missa en sån här chans.

 88. Isabelle: De kommer att anlända i Rom den 17 Juni. Datumet för Berlin har ännu inte blivit släppt.

 89. Isabelle

  Tack så mycket camilla :D

 90. olivia

  ni borde va glada att dom huvedtaget kommer.. det e jag i alla fall

 91. maritta

  seriöst, alla här sitter och skriver att de ska köa en hel natt. Det går inte att tälta och skit, man måste ha tillstånd. Sova ute på en allmän gata går bara inte. Speciellt när man är skit många. Och så tror jag alla överdriver. Alla som skriver att de ska göra d kommer inte, bara snack, det vet jag av erfarenhet. Jag ska själv köa från klockan 5, det räcker gott och väl!

 92. MariaL

  Det är skit svårt och veta innan hur länge man måste köa men jag tror att det räcker med någon timme innan, men vad ve jag?

 93. Emma: Jag tror att två timmar innan är ganska lagom faktiskt. Bara ”galna” som desperat vill ha VIP-biljetter som kommer att köa hela natten tror jag. (Ta det inte fel, jag ska själv köa några timmar innan!)

  Sen så kommer det ju bli kaos när alla springer in på Sergel… Jag hoppas att de kommer att ordna upp det så att det är en riktig kö ända ut på gatan och så långt det behövs. Orkar inte att man kör 1-2-3 och så ska alla kuta in, så snabbt som möjligt till en kassa. Folk kommer att bli nersprugna då!

 94. vet ni hur mycket det suger att jag är i turkiet vid detta tillfälle?

 95. Jossan: Jag håller verkligen med dig, ganska surt om man har väntat längre än andra men ändå så får dom biljetter före en själv.

 96. Emma: Jo, precis det jag menar! Ska maila SF och tipsa om detta nu! ;)

 97. Jossan: Bra där! :) Skriv om du får svar ;)

 98. På min Twi-träff igår fick vi reda på det först av alla i sverige men vi fick inte säga något till någon förrän när det kom ut idag !! Vi var i metro oxå

 99. Mailat nu. Skriver här om jag får något svar. (Tror inte det, men det behöver ju inte betyda att de inte läser mitt mail!)

 100. OM NÅGON KAN FÅ TAG PÅ 2 EXTRA BILJETTER SOM DE KAN SÄLJA SÅ MEJLA MEJ!! DU KAN SJÄLV BESTÄMMA PRISET!!
  har ingen möjligthet att själv att hämta biljetter, bor ALLDELES för långt borta!

  twilight-fan92@hotmail.com

 101. Cissi

  Marie, du kan gå med mig för jag är en bra bit över 20 så känner du dig inte ensam :D

 102. Blir väldigt många kommentarer av mig här. Hoppsan…

  Men kom på att det står ju ”På programmet står dessutom livemusik från filmerna…”, vem/vilka tror ni det kan vara då?! :) Lykke Li kanske? Hon är ju från Svergie så är ju absolut inte omöjligt!
  Eller kanske Paramore? Jag ska på konsert med Paramore dagen innan, så de kanske är kvar i Svergie? Vågar jag hoppas på det?! Skulle vara helt amazing!

 103. Jossan: OMG! Tänk om du har rätt, tänk om Lykke Li kommer! :|

 104. Dessan

  Vad dåligt att man bara kan köpa biljetterna på vissa ställen! :'( Då har jag ju inte möjlighet att komma! :'( Men jag ska komma på ett sätt…

  Kommer de skriva autografer? :D

 105. varför ska men bo nere i tibro nu för( typ i mitten av vättern)? inte en chans att jag kmr kunna åka upp till stockholm!:@ jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 106. Vanja (Black!

  OMG!! ASSSÅ!! KAN INTE ANDAS!!! SHEEEET!!!! Det beryyder LÄTT att jag *råkar* komma försent till skolan!!! Jag ska lätt stå först i kön till biljetterna!!! ASSSÅ SHEETT!! FATTAR INTE ATT JAG KANSKE KMR FÅ SE SJÄLVASTE TAAAYLOORRR!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!! ASSÅ!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! KAN IN TE FATTA ATT DET ÄR SANT!!

 107. Jag säger bara FAN att man måste va i sthlm eller någon annan utav städerna, kan man nt beställa på ngt annat sätt? :O
  JAG MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE HA BILJETTERNA!
  JAG HAR FORTFARANDE INTE FATTAT DET, UUUNDERBART DOM KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D<3

 108. twilighter

  som vanligt dissar de alltid norrland :(

 109. Stina

  Jag hoppas jag får tag i biljetter! Det ska bli roligt längtar!

 110. Jag skulle ge VAD SOM HELST för en biljett, men bor 4 timmar från sthlm.. Jag BER !! Skulle någon kunna ta ut en åt mig ?!?!?!
  Behövs ju bara en !!!!!

  Ska åka ner helt själv med tåg för att vara med om detta Mina kompisar kan inte, men det stoppar inte mig! Så finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig så vore jag EVIGT tacksam !!!!

  Skicka mail till mig om ni vill

  flisan_lisa@hotmail.com
  PUSS !!

 111. Im The Wolf Girl

  VARFÖR JUST I STOCKHOLM???!!! Vi som bor långt bort har ingen chans att få se dom!!!
  Har ni tänkt på att va som bor på ”landet” måste åka AS LÅNGT FÖR ATT BARA FÅ EN BILJETT???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Just nu hatar jag Stockholm…

 112. Viktoria

  Kan vi inte typ skicka in nån lista eller nått om att dom borde släppa biljetter i Falun, gävle, luleå? eller ja – ni fattar! Det känns ganska omöjligt att dom skulle ändra nu, men dom ändrade ju åldersgränsen typ 1 dag före premiären..? :)

 113. Ni som tycker det är galet att ”campa” utanför för att få biljetter, då har ni aldrig velat ha biljetter till något riktigt mycket :P Jag menar, folk som ska in på idol campar ju utanför typ 12 timmar innan, och folk campar utanför när de släpper biljetter till vissa artister, men då kan man ju boka på nätet, så det fattar jag inte :P men ja :P det kommer nog bli en ganska stor rusch, om hela norden ska komma :P jag kommer nog komma till stockholm vid 6tiden, jag är glad om jag får en VIP biljett, vilket är det jag siktar på, men är glad bara jag får en ”vanlig”, och jag hoppas som någon annan skrev, att det inte kommer bli så att de som stått långt fram helt plötsligt nästan blir sist för att de släpper på fel :S då kommer jag bli väldigt irriterad, och ingen vill vara i närheten när jannicke blir irriterad :P

 114. yeeeey min kompis o jag ska dit =D gud asså vad jag är glad!!!!!!!!!!!!!!! o hon bor i göteborg men jag bor i värmland så hon kommer hämta biljetter till oss!!!!!! =D vet någon när eventet börjar?

 115. Anonym

  Gud vad tråkigt att de inte kan fördela biljetterna på fler biografer ute i landet. Alla kan faktiskt inte ta sig till någon av de här städerna för att köa… Men kul att de kommer till Sverige! :)

 116. Viktoria

  Ja, jag är så himla trött på de här just nu, att missa en sån här sak – en sak som antagligen bara händer en gång i livet – bara för att man inte kan stå i stockholm flera timmar och köa.. :( Pappa kanske åker ner för att fixa en biljett åt mej, men jag tror inte att han har så stor chans mot några tusen Twilight galna tjejer. ;)

 117. olivia

  har ingen o vänta med när man väntar att man ska få biljetterna vill nån vänta med mig?

 118. moafelicia

  varför, varför, VVVAAARRRRFÖÖÖÖÖR?!?!?! ska dom bara släppa biljetter i göteborg, sthlm och malmö?!?!?!?!?!! ååaådfndfsnifsdnisnifsdnifo

  jag kommer bara få den här chansen en gång i mitt liv och nu är den förstörd bara för att jag inte kommer att kunna köpa biljett…

  SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLLLAAA ARRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

 119. Kan tänka mig att betala för en biljett om jag är tvungen, för jag MÅSTE DIT !! :)
  flisan_lisa@hotmail.com

 120. Viktoria II

  Jag tänker ialla fall vara där redan på onsdag kväll för det här är verkligen dream come true för mig, jag ska ha en biljett, helst en VIP!! :D

 121. VI SOM INTE BOR I MALMO ELLER GBG ELLER STHML DÅ????!!??!!?!??

 122. vi som inte bor då? hur får vi tag i biljetter!!!!!!

 123. jätteviktigt att jag får svar! svara på hemsidan!!!

 124. xXFreddePXx

  Så JÄVLA ARG ASSÅ!!!!! Min (förmodligen) absolut enda chans att få se dom, och så får man sommarjobb precis då! Skit arg!
  Vart så jävla glad när jag fick reda på att dom skulle komma till Sverige. Började fan hyperventilera. Men så får man ett brev från kommunen dagen efter *Hej, du har fått sommarjobb’-.-
  Vill bara skjuta huvet av mig! >.<

 125. ylwa: det finns inget annat sätt att få tag på de förutom i sthlm, gbg och malmö. om du vill kan du vänta tills de tävlar ut biljetter, men som sagt, det är inte stor chans att vinna… ”/

 126. jag & min syster tar nog bus4you upp den 21:e juni om vi får biljetter. Bussarna är billiga och bra, tar dock 6 timmar men sjukt mycket billigare än tågen. Sj kostar fan upp mot 1000 spänn! EN VÄG. helt sjukt om du frågar mig.

  tycker, om det är flera twifans som ska upp från ex göteborg, kanske snackar ihop sig? man kan ju alltid ex. ta bussen eller tågen tillsammans? :D

 127. LittleMissTwilight

  AHHHHHHHH!
  VARFÖR?! Dom dissar JÄMT typ Örebro och sånna städer!:(
  Om det är nån som kan få tag på biljetter kan jag BETALA för dem!
  agnees_1995@hotmail.com
  snälla…? :'(

 128. Jossy

  blir så irriterad att de alltid prioriterar storstäderna. -.- hoppas att man vinner biljetter från sf.se i såna fall. *suck* annars vet jag inte alls vad jag ska ta mig till… :”(
  men (om jag nu får tag på biljetter) vet ni om de kommer ha någon signering eller liknande , så att man kan få deras autografer? x)

 129. Jag är så oerhört ledsen. Vill hemskt gärna se Taylor!! Är i Side den veckan. Varför ? :'(

 130. Mayson:P

  Vf måste jag vara bort rest då!!!!!???????????????????

  Little misstwilight, jag skulle kunna tänka mig att hämta billjeter till dig , bor i gbg….

 131. Mayson:P.. Snälla kan du hämta ut åt mig också ? Du får betalt !! :) Lätta pengar ju !

  Flisan_lisa@hotmail.com

 132. Anneli

  asså är så jäävla glad att dom ska komma hit men nu är ja så jäävla orolig att ja nt ska få tag på biljetter! bor i linköping o känner typ ingen i sthlm, gtbg lr malmö och har aldrig ngn tur i tävlingar :( men serre ja måste se dom!! <3333333 dt kan va min enda chans o ja får fan nt missa den, mst komma på ngt sätt så ja kna få biljetter<333

 133. maritta

  Jag bor i Stockholm och jag kanske inte har någon att gå med. Någon som vill gå med mig (om det blir så att jag blir själv) så maila mig: marittaa-@hotmail.com
  Jag hade tänkt åka in till stan runt 4 tiden så att du som mailar mig vet vilken tid som gäller :)

 134. Amanda

  ÄR DET NÅGON SOM SKA DIT MED SIN KOMPIS SOM KAN FIXA 2 ST BILJETTER TILL MIG?
  JAG OCH MIN BÄSTIS MÅSTE VERKLIGEN GÅ!!! MEN VI BOR INTE NÄRA NÅGON AV DE STÄDERNA SÅ SNÄLLA OM DET ÄR NÅGON SOM KAN FIXA BILJETTERNA SÅ BLIR VI ÖVERLYCKLIGA!!
  isåfall kan ni kanske adda mig på msn så vi kan prata mer om det?
  amanda.niemi@hotmail.com

 135. olivia

  cissi: kan jag gå med dej också? för jag har ingen o gå med tyvärr:/

 136. lilly

  orkar knappt var ledsen för att jag inte kan åka längre, har typ gråtit mig trött från när jag kom hem från skolan… neb verkligen jätte kul att de kommer till sverige! snälla någon som ska gå kan väl filma och´sedan skicka det till TS? please vill så gärna se! ;)

 137. Rebecca

  Fan vad skoj! Jag och mina kompisar ska köa, får vi inte biljetter då är det bara att tävla och hoppas :) Men hade varit grymt kul. Tänk att se Taylor irl *drool* är inte säker på att jag kommer kunna hålla mig från att hoppa på honom och ta på hans mage i så fall, lol

 138. Jenny

  Till Marie…
  Jag är 34 och om jag får biljetter så kommer jag att åka…, kommer dock säkert att känna mig gammal men det är smällar man får ta ;-)

 139. Nikolina

  Mayson:P : Kan du hämta biljetter åt mig också!? Är mer än villig att betala för dem ! :)

 140. Jag ska köa all night long i Gbg =D

 141. Får väl slänga in en kommentar igen då…

  alltså;

  FINNS DET NÅGON SOM KAN TÄNKA SEJ HÄMTA UT TVÅ STYCKEN BILJETTER TILL MIN OCH MIN KOMPIS? VI BETALAR!

  Mejla: twilight-fan92@hotmail.com

 142. Rebecca

  Hur länge har alla tänkt köa? :)

 143. Persson

  Jag betalar utan tvekan 300 kr för en biljett! skriv till kita958@hotmail.com

 144. Rebecca, jag kommmer nog köa i sthlm i ca 2 timmar, tidigaste tåget gör att jag kommer in vid 6 tyvärr :( annars hade jag nog åkt ännu tidigare :P

 145. Mandy

  aaah! detta är ju helt sjuukt!! är det någon som verkligen fattar vad som är på gång?? TÄNK ATT DE KOMMER TILL SVERIGE!! :D

  jag bor inte nära nån av städerna, vilket är väldigt, väldigt synd… men jag ska försöka vinna biljett på bioklubben :D
  haha man kan ju i alla fall testa, det är ju inte särskilt stor chans att man vinner. Men tänk OM man gör det…. :D
  AAAAAAAAAH! :P

 146. Felicia

  Ni som har tänkt 2-3 timmar lycka till!
  När jag var i USA L.A på semester var det Oscarsgalan i L.A tältade folk 3-4 dagar innan. Det var sjukt. Jag vet att det är USA men där bor de. Jag var utanför och fick bilder på t.ex. jennifer lopez. Men det är inte samma hysteri i USA eftersom de kan se en världskändis varje dag. Därför eftersom våra älskade twilight stjärnor kommer hit – som folk hyperventilerar för. Så kommer det bli kausekausekause.
  Folk från grannländerna kommer också självklart till sthm. folk kommer tälta.
  Så ta ledigt 3 dagar från skolan om ni nu måste.
  Jag villl!!!!!!!!!!!!!! Men vet att jag inte kan köa i änns en natt TYVÄRR :'( aja får trösta mig att jag var 400 m från de båda på oscarsgalan och en vägg från kristen utanför Jay Lenno showen i mars.
  LOVE LOVE LOVE Twilight-saga <3

 147. jag undrar en sak, och jag hoppas verkligen att ni svarar: kommer inte alla kunna få träffa dom? är det bara de ca 200 pers som får biljetter som kommer kunna göra det? SNÄLLA SVARA!

 148. åååååååååååååh såklart måste jag va utomlands då :(

 149. Nicko

  Är det nån som kan ta upp en extrabiljett och skicka den med posten till mig så lägger jag över pengar till ditt bankkonto! Betalar 300 kr, kan gå upp till 400!
  Lätta pengar för nån som bara ska ha en biljett och lika gärna kan ta en till och skicka över den till mig.

  skriv till kita958@hotmail.com

 150. mia: Du kan alltid vänta utanför deras hotell för autografer.
  De som går på eventet kommer troligen inte få träffa dem, bara se dem för det är 9000 pers.

 151. lilly

  vill ha biljett men vet inte ens om jag får åka! snälla kan ingen skaffa biljett till mig???? jag och en kompis vill så sjukt gärna gå på detta men vi bor inte i närheten av någon av dessa städer! och det här är ju verkligen världens chans att få träffa dem, snälla någon??? :'(

 152. SE HIT :)

  Jag bor i Borås men kmr ta mig till gbg.. måste ha biljetter! Du som har körkort och vill åka dit, har du ingen möjlighet att skaffa biljetter kan jag och mina vänner fixa det och så kan vi åka tillsammas och dela på bensinkostnaden :)

  kontakta mig isf. på othfreak_@hotmail.com

 153. Lisa ;)

  JAG BETALAR FÖR BILJETTER!!!!
  JAG MÅSTE VARA DÄR!!!!

  ALisaThing@hotmail.com

 154. men alltså är det inte så, till alla som skriver att ”åh kan ni inte hämta till mig”, att man bara får två biljetter var? att det typ bara var 2 biljetter per person? då, om man vill ha själv, kan man ju inte direkt ordna till alla andra?

 155. lilly

  Feliciaa: man får ju två biljetter var och då kan man ju kanske ge till någon som bor jätte långt bort eller sälja. jag ber er någon som kan hämta en biljett till mig jag vinner aldrig tävlingar och har typ aldrig sett någon kändis jag har heller ingen kompis som bor i någon av städerna (som vissa har) och jag har ingen möjlighet att åka dit så snälla hör av er till mig på
  linnea.graflund@arvika.com

  (har ingen msn) jag ber er! vad ni än gör så hoppas jag verkligen inte att ni ger biljetten till någon som bor typ 1 timme bort, de kan ju ändå åka och hämta. vill så gärna gå snälla!!!!!!

 156. varför syns inte min kommentar?

 157. jahapp, .. iaf.
  SE HIT :)

  Jag bor i Borås men ska ta mig till gbg, måste ha biljetter! Du som har körkort och vill åka dit men ej har möjlighet att skaffa biljetter, så kan jag och mina vänner fixa det och så åker vi tillsammans och delar på bensinkostnaden :)

  bara ett förslag haha

 158. Camilla N

  Hej, bor i sthlm men får inte köa själv! Nån mer som är själv som vill köa med mig, jag står mer än gärna hela natten! Mejla mig:
  ccamilla_95@hotmail.com

 159. Stina

  Jag vill åka till stockholm men jag får inte för att det är skola, men jag ska försöka övertyga mina föräldrar för jag måste ha en biljett!

 160. KAN NÅGON HÄMTA TVÅ BILJETTER TILL MEJ OCH MIN KOMPIS? BETALAR UPP TILL 500 KR PER BILJETT!!

  twilight-fan92@hotmail.com

 161. Vanja (Black!

  ALLA GBG-TWILIGHTERS:
  När ska ni börja köa vid Bergakungen??
  —-

  ASsssååå!! Min skola ska ha en utflykt den dagen! Vi ska till Gunnebo hela skolan och bussarna kmr typ åtta- halv nio! Hur långt led tror ni det kmr bli? HOPPAS jag fårm en VIP biljett!! Ifall någon säljer VIP biljetter till GBG så skriiiv!!

 162. frågar som alla andra
  kan man inte beställa biljetter över internet?

 163. Madde

  Jag hade utan tvekan gått och ställt mig vid bion redan på måndag, om Rob hade kommit, det finns liksom inga gränser för vad jag hade gjort för att få se honom. Och jag måste få säga att det är synd att man inte får chansen till det nu. MEN jag har jätteglad ändå! Det här är jättestort och en händelse man inte får missa, trots att man fyllt 23 :P Men jag nöjer mig med att köa ca 2 timmar, och anmäla mig för utlottningen av SFs biljetter för att få mig en skymt av TayStew.

  Btw nytt humorklipp med Rob och Tom Cruise inför MMA – http://www.youtube.com/watch?v=Mb5rXo6N664&feature=player_embedded Superroligt!! :)

 164. maritta

  Man kan inet beställa över internet. Biljetterna ses direkt i handen i dessa biografer

 165. ska ni åka till stockholm och se dom?

 166. TILL ER SOM SKA KÖA I GBG: när ska ni vara där? jag & min syster ska komma dit runt kvart i sex och är det någon som vet om det är kallt ute då? XD om man typ ska ha med filt eller nått? :)
  twilightkramar<3<3

 167. vet inte om min kommentar dök upp ;o
  men ni som ska köa i gbg på torsdag; när ska ni vara där?? & hur kallt tror ni att det kommer bli, ska man ta med någon filt eller nått XD?

 168. amanda :D

  JAG BETALAR FÖR BILJETTER!
  ADDA PÅ MSN ELLER NÅTT!

  litesomamanda@hotmail.com

 169. Camilla N jag får heller inte köa själv men jag tror jag inte heller får köa med en som jag inte känner. Jag bor i Örebro och kommer att köa ganska länge pga tågen och bussarna till Stockholm inte går kl tre på natten. Är det någon mer som har samma problem när det gäller att köa själv?

 170. amanda :D

  varför syns inte mina kommentarer? -.-

  JAG BETALAR FÖR BILJETTER!
  MEJLA ELLER ADDA:

  litesomamanda@hotmail.com

 171. Vilken tid kommer fan-eventet att vara? :D

 172. weeey, jag har min storebror uppe i sthlm .. ska se om han kan fixa två biljetter till mig & en kompis !! :D :D

 173. Viktoria II

  Lilly: Kommer komma upp hundratals filmer på youtube, så det behöver du nog inte oroa dig för! :p

 174. Rebecca

  andrea: hahaha filt ja! och något mer är nog bra typ sovsäck, beror ju hur länge du ska köa också ;) Men ska du köa hela kvällen så behöver du något varmt som typ filtar, sovsäck och säkert liggunderlag ;)

 175. Vanja (Black!

  Andrea: Ifall jag får så är jag där typ halv sju???? Men det kmr säkert va kallt!!

 176. LittleMissTwilight

  Om det är någon dä ute som tänkte köa med en kompis och man kan få två biljtter var så blir det ju två st över.. Jag betalar lätt 300/st. Kanske mer!
  Om ni skulle ha möjligheten till detta snälla skriv till mig:
  agnees_1995@hotmail.com

  Tack

 177. Camilla N

  Olivia: Vilken stad ska du köa i?

 178. jag hade inte tänkt att köa hela natten, men ungefär vid halv sju jag också! :)

 179. olivia

  camilla N: stockholm,sj?

 180. Camilla N

  Olivia: Stockholm, du kan köa med mig om du vill?

 181. Daniella

  JAG SKA KÖA TILL BILJETTSLÄPPET I STOCKHOLM, JAG ÄR ARTON OCH GALEN I TWILIGHT! NI SOM INTE VILL KÖA SJÄLVA FÅR GÄRNA KÖA MED MIG, VILL INTE KÖA SJÄLV HELLER SÅ DET VORE ROLIGT MED SÄLLSKAP! :) JAG HADE TÄNKT MIG VARA DÄR LITE EFTER FEM. KAN TÄNKA MIG TIDIGARE OCKSÅ! MEJLA OM NI VILL KÖA : daniella.osses@hotmail.com

 182. Magdalena

  Olivia och camilla, när ska ni börja köa??? olagligt att köa dagen innan ju, alltså om man ska tenta…jag ska köa ensam också

 183. Camilla N

  Magdalena: Jag ska inte tälta, och jag ska vara där så tidigt jag bara kan egenterligen, men det sägs att man inte får börja köa förns kl 4 på natten den 3 juni, men vad vet jag!?, mejla mig så får vi höras!
  ccamilla_95@hotmail.com

  ‘ps, hur gammal är du? Är själv 14 snart 15 år

 184. olivia

  ja det kan jag skickade ett mail till dej nyss camilla, men jag e faktiskt 18 så jag får göra vad jag vill:P

 185. Jag ska också köa i stockholm, om man vill ha VIP biljetter tycker ska man köa tror ni?

 186. Det är nog ganska många som ska köa ensamma men man blir ju inte helt ensam för att det kommer ju vara MASSA twilight fans dära :P

 187. clara

  tv-tips inför kvällen; Saturday Night Live med Taylor Lautner, Kanal 9, kl 23.10-0.10

 188. Man är ju inte ensam, det kommer vara MASSA twilight fans där :P

 189. Camilla N

  Clara: Tack för tipsen , undrat när den skulle sändas, trodde jag missat det dec 12… :))))

 190. olivia

  Magdalena: du kan köa med oss om du vill:P

 191. Olivia och Camilla: Har ni emot en tredje kökamrat? :p

 192. olivia

  camilla:nepp:)

 193. Camilla N

  Om du är på är vi fyra, jag har fixat en till!

 194. Härligt! :) Jag är hemskt gärna på! Ni kan nå mig på mailen: ca.hai@hotmail.com

 195. Härligt! :) Jag är hemskt gärna på! Ni kan nå mig på mailen: ca.hai @ hotmail.com

 196. Magdalena

  olivia: vilken tid och vart ska vi mötas?? vi blir ju en bunt, skoj

 197. Camilla N

  Magdalena: mejla mig så får du resten av mejladressena! Så du kan hänga på lite mer privat!
  ccamilla_95@hotmail.com
  Jag är med OLivia…

 198. Alla ni som ska köa tillsammans vilken tid ska ni vara där?

 199. Camilla N

  Amanda: VI vet inte än… vi håller på och fixar det! Vi vill nog ha det ganska privat så 100 personer inte kommer och ställer sig i kön 10 min innan vi kommer.. du förstår nog, om du inte vill hänga på vårt gäng, ?

 200. olivia

  Magdalena: typ 4 kanske, men jag tänkte åka ditt lite tidgare än så, kanske jag kommer ditt 10 eller 11 kanske, jag vet inte riktigt var vi ska träffas, pratar med 5 olika personer nu blir lite förrvirrad men aja:P

 201. Camilla N: Jag ska stå med mina kompisar men tack för erbjudandet.
  Jag bara undra eftersom jag vill inte komma jätte tidigt sen är det ingen där och jag får vänta onödigt länge eller komma försent så jag inte får VIP.

 202. maritta

  alla ni som planerar att köa under natten med filtar och sovsäckar och hela paketet, kom ihåg att kolla upp om det är lagligt! Jag tror att man kan behöva ett särskilt tillstånd för det.

 203. Mayson

  Hej alla:)
  NI som skulle vilja ha billjeter fast ni ite bor nära storstäderna;)
  Jag skulle kunna hämmta max 4 billjeter (ja o en kompis då…)
  Om ni är inntresserade så kan ni bara melja erat namn till mig: innebandy_maja@hotmail.com

  (jag skulle vilja ha lite betalt för om ni ska ha billjetterna…. melja hur mycket ni vill betala…)
  Fast inget är säckert så det är inte ens säckert att jag får tag i biljjeterna;(

 204. Men man kan väl inte sova i stan bara med en sovsäck? Det känns ju lite läskigt ändå. Hur många tänker ”kampa”?

 205. Fyfan, jag önskade att de släppte biljetterna här där jag bor. Så jag får väl tävla med bioklubben, dock är jag i skolan hela jävla dagen när tävlingen är… (2 juni)

 206. Rebecca

  Nej, man behöver inget tillstånd. Sf kommr iaf inte köra bort oss.

 207. Åh, detta har länge varit min dröm att få träffa dom. Jag bor dock i värnamo, småland och har jättelång till Göteborg/Stockholm/malmö. Internettävlingen råkar också sammanfalla på den längsta skoldagen och jag vet att jag inte kommer att lyckas få biljetter. Kan inte någon, jag ber er hämta ut biljett till mig? Gå till min blogg eller skriv: http://www.accordingtomoi.blogg.se Ettenkeltmsnnamn@hotmail.com <3

 208. Lisa :)

  SNÄLLA SNÄLLA ! Behöver bara EN biljett !! Finns det NÅGON som vill hämta ut en åt mig ?!?!?! Jag betalar !!!!!!!

  flisan_lisa@hotmail.com

 209. Sandra

  åååhh vad kul :D <33 jag har aldrig varit så glad för att bo så nära Malmö :D <3<3<3<3 JAG LÄNGTAR :D!!!!

 210. Daniella

  Jag kan säga såhär, hellre väntar jag onödigt länge och får VIP-biljetter än att komma försent och inte få nån biljett alls! Ska köa i Stockholm, någon annan som ska? Vore roligt med sällskap annars!

 211. Klara

  Wii! Skoj, skoj, skoj. Hur länge ska alla köa? Hade tänkt mig typ 4 timmar räcker det? :)

 212. Höhöhö, usch pinsamt att skriva detta men det sket jag i.
  Jag ska nog köa i Sthlm jag med, Muahahahha, dessutom är jag en kille…. inte nog med det är jag 20 år gammal men uch…. Kristen………!
  Ska tvinga ett par kompisar att köa tsm med mig ;)
  Kommer nog att gå ut nästa onsdag i Sthlm så slipper jag vänta :D Sen efter utgång ska stå och vänta utanför biografen :P Muahahaha.

 213. jag hade tänkt att komma dit runt halv sju i gbg, förmodligen är det inte jättemycket folk ;)

 214. Jag kommer köa i sthlm, tyvärr kommer mina mamma följa med -.- MEN JAG LYCKAS INTE FÅ MED MIG NGN KOMPIS?! jag dööööör, ngn skojig som känner att vi kan ses? :)

 215. olivia

  Daniella: jag ska köa med 2 andra så du kan hänga med oss om du vill:) har du msn? o vad heter du där?

 216. Alla som ska köa kan väl gå in på chatten :)

 217. Daniella

  Olivia: okej, ja det vore kul! Ja jag har msn, det är: daanie_@hotmail.com

 218. måste man vara medlem i bioklubben för att vara med och tävla?

 219. Fanny

  Någon som har lust att köa i stockholm? Skulle inte bli kul att stå ensam hela natten
  Maila eller något: fanny_freja@hotmail.com

 220. louise: Ja men det är gratis att bli medlem.

 221. hello undra bara vilken tid som är lagom för att börja köa ?!??!
  ÄR SÅ GLAAAAAD!!! Hoppas jag får en biljett!;)

 222. hello när tycker ni det är lagom att börja köa ?!??!
  ÄR SÅ GLAAAAAAD!!! Hoppas jag får en biljett! ;)

 223. Magdalena

  men på bioklubben kan man inte få vip biljetter :(

 224. honsomälskartwilightmest!

  måste allt vara i sthlm ? -.-
  assu har ju inget möjlighet att åka dit o köpa biljetter..
  :(
  väldigt less faktiskt.. men ajja.. blir ju sjukt kul för er andra (Y) :D <3

 225. fridus

  Jävligt lågt att man inte kan köpa biljetter någon annanstans än stockholm, göteborg och malmö….. Alla fans bor ju inte där liksom DDDD:
  suger hårt.

 226. btw, bioklubben: man måste vara 16 år för att vara medlem ;o

 227. Man måste inte var 16 för att bli bioklubb medlem!!
  Om man är under 16 måste man skriva ut en blankett som målsman skriver under som man sedan lämnar in på en valfri biograf.
  Eller så kan man ta en blankett på biografen.

 228. Lisa ;)

  amanda: KOLLA DINA MEJL :D

 229. Är det någon som ska stå utanför bio runt 23 kvällen innan eller så? funderar på om man ska stå från 23 eller 6 :P känns dumt att stå själv om man kommer vid 23 :P

 230. I stockholm alltså?

 231. Magdalena

  jag tror mkt på att det kommer finnas nån där som säger till att man bara får börja köa vid 4 på morgonen…det sa de i metro iaf….alltså att man får börja köa i sergel kl 04:00….4 timmar innan

 232. Magdalena: Jag läste oxå metro, men jag tror att det var deras föräldrar som sa att dom inte får börja köa förns kl 4 på morgonen… på sf.se borde det ha stått något annat isånnafall…. ingen tidsgräns tror jag, bara åldersgräns som är på 13 år…

 233. Vart i metro stod det då? måste jag läsa :P

 234. Magdalena

  kanske va föräldrar, men eftersom tjejen sa att ”vi frå börja köa kl 4 ” så antog jag att de från metro hade sagt att så va bestämt…

 235. Sida 04 i Nöje 28 maj

 236. Jannicke: Känn dig inte dum, jag ska också köa från cirka 23.00. Ska ladda med kaffe och massa cola för att vara hyper och kunna stå där med uppspärrade ögon klockan 8.00.

  Har en fråga, om någon kan svara på denna: Vet någon vilken tid detta event ska vara?! Har en kompis som ska åka till Spanien klockan 19.30 men hon vill gärna vara med på detta.
  Hoppas hoppas att det är tidigt på dan! Låter faktiskt vettigt…

 237. Det är vid sådana här tillfällen som man är glad över att man bor 10 minuter bort med buss från Sergel.

 238. Gud vad gryyyymt! Men jag va inne på sf.se och hittade inte vart det stod om gratisbiljetterna, kan ni länka vart ni hitta det? Tack :)

 239. Fynda saker på Tradera! Bland annat Bellas gröna jacka! :)

  http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=262810&listtype=0

 240. Men får att få reda på hur det ligger till med tillstånd och dylikt, men ska man kontakta då, sf kan man ju, men, de äger ju inte sergels torg :P

 241. Emmaaa

  Tänkte bara säga till alla att nu visar äntligen-
  TV9 SNL AVSNITTET MED TAYLOR LAUTNER KL. 23.10! :D

 242. Jenny

  Louise…, titta på http://www.sf.se/ ganska långt ner till vänster står det om eventet…

 243. du skrev att bara 50 platser gers ut i gbg? menar du VIP biljetterna, eller alltihop?
  för jag måste veta om jag ska kriga lr inte :o haha!
  ÄR TACKSAM OM DU SVARAR! :)

 244. Ronya

  Ahhhh Jag ska dit! Kan inte fatta att det är sant att jag ska få se dem på riktigt! Någon som vet vilken tid det är, det vore bra för mig att veta så jag kan beställa tåg biljetter till Sthlm! :D

 245. emssh: Det står klart och tydligt ”De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.”

 246. Jag ska också köa ”själv”, man behöver väl inte prata ihop sig. Det är väl lättare att säg ”vad kul vi ses utan för sf” eller :) efter som det verkar som att vi är ganska många som kommer att köa ”själva”

 247. Nettan

  Jag mailade SF igår och frågade hur dem förberätt sig till biljettsläppet osv. och jag fick detta svar, om det är nån som vill veta ^^
  ”Tack för ditt mail. Vi räknar med att detta event kommer att skapa högt tryck, särskilt som de tidigare Twilight-filmernas biljettsläpp möttes med stort intresse. Vi har förberett oss för detta bland annat med att ta in särskilt van personal, och vi försöker internt att ta tillvara på den stora erfarenhet vi har av att hantera event med många hängivna fans. Vi inser att de köande betalar med sin tid och sitt engagemang, och kommer att göra allt som står i vår makt för att förhindra att någon tränger sig före i kön eller att det på något annat sätt blir kaotiskt.”

 248. Man behöver ej kolla upp om man får köa utanför Sergel. Jag har köat när det varit Sagan om Ringen premiär där, var inga problem alls. Polisen kom bara förbi och såg till att allt stod rätt till och att vi mådde bra.

 249. Antar att det inte är någon idé att fråga men testar iaf eftersom ja inte har någon möjlighet att komma iväg från dalarna och vill så sjukt gärna gå. Men det vill ju såklart alla här!=) Värt att prova iaf om det finns någon möjlighet att det finns någon räddande ängel här som kan tänka sig att fixa två biljetter till mig? Maila i sånna fall…Skulle kunna tänka mig att betala om det gör någon skillnad=) Önska att alla kunde få chansen att gå!

  elinbjorling@hotmail.com

 250. Nettan: Det låter ju bra, speciellt det där med att folk kommer före i kön. Att de ska stoppa sånt, det är bra, så inte folk bara tränger på och kommer före någon soms tått väldigt länge.

  Andie: Jaha, ja, men det låter bra det, då behöver man inte oroa sig :P

 251. Malin: Jag e också från Malmö :)) asså jag MÅSTE till stockholm AHHHH men jag vet inte, jag får typ inte åka själv :(( jag vet inte vad jag ska göra…..

 252. Marina

  Hej!!!
  Faaan kommer aldrig få åka till Stockholm på en skoldag!!!
  Jag måste ha biljetter!!! Det här kommer ju bara hända en gång i livet.
  Om det finns någon som kan tänkas ge mig två biljetter så mejla mig marina.girlz@hotmail.com
  Betalar 500 eller mer om det behövs.
  Jag bor i Västerås om någon därifrån kanske hade tänkt åka till Stockholm och hämta biljetter?
  Fan måste övertala mina föräldrar på något sätt…

 253. Jag och min kompis som bor i värnamo tänker dra upp till göteborg på onsdagseftermiddagen. Vi vill gärna ha vip biljetter, men när börjar alla köa? Tänker alla också campa i kön? För vi bor ju rätt så långt från göteborg och vi kan precis inte sova hemma. XD Eftersom vi är helt ensamma i stora staden göteborg skulle vi vilja ha sällskap också (känns säkrast och roligare) Någon som hänger med? ;)

 254. AHHH!!! Jag vill diiit, inget problem att fixa biljetter eftersom jag bor i Malmö men jag får typ inte åka till stockholm själv… hjälp vad ska jag göra… :(

 255. Klara

  victoria: Jag ska inte börja köa förrän klockan 4 ungefär så ska inte campa och tror att det räcker med 4 timmar. Ta in på ett hotell ist för att sova ute på gatan i onödan, bara ett tips. Det kommer säkerligen vara kallt och ni får knappast någon sömn, egna erfarenheter (har köat i dagar för konserter och det är jobbigt och långtråkigt, iaf på nätterna)

 256. Jag tror att det är mest i Stockholm som folk kommer att campa. Här är vi mest folk liksom… (Och typ helt galna, Stockholmare alltså. Se ironin tack! :D) Och alla vill vara först. Tror inte att man behöver komma lika tidigt till Gbg och Malmö faktiskt. Bara en gissning! ;)

 257. Stina

  Jag försöker övertyga mina föräldrar att jag ska få åka, jag bor i Örebro. Jag vill så gärna köa och få vip biljett, men jag får inte åka ensam och massa andra grejer men jag hoppas jag kan övertygar dom till slut. :P

 258. campare nummer uno hahahha!!
  OMG jag kan inte fatta det …. Fast jag hade varit mer galen och gått och campat redan nu om det var herr Pattinson som skulle komma :D <3 hahah
  Jag är ett galet fan och jag kommer campa där .. det är jag som kommer vara den som har miusik och massa galan roliga kompisar med mig :D haha Vi ses där ! KRAM OCH PUSS!!

 259. emelie

  Jag ska förbereda mig väl, slutar 15.30 på onsdag eftermiddag och kommer ta tåget upp till stockholm. Får ta med extra raggsocker så ska det nog gå att tälta ;)
  hihihi :3
  tar med en kompis , kommer antaligen inte kunna sova alls! ;)
  om ni ser någon galen person, som pressar sig fram med armbågarna,, då är det jag! :D

 260. Stina

  Finns det någon från Örebro som ska åka?

 261. Jag kommer att försöka övertyga mina föräldrar om att få åka ;) (bor i Nyköping) X(
  kommer också att försöka få med några vänner. Men om det står att man får vara där tidigast kl 4.00 Vad gör dem om vi skulle vara där tidigare, det går ju inte att ”campa” i fyra timmar xD

 262. fett ovärt när inte rob kommer …

 263. Sandra

  Stina, min kompis ska åka från Örebro:)

  Jag ska köa i malmö, någon mer?
  daazzled@live.se

 264. Jag ska försöka övertyga mina föräldrar om att åka till Stockholm. (bor 2 mil från Nyköping) och så måsta jag ju ha en vän med mig xD. Med det står att man inte får vara och köa innan 4.00, och då är det inteså lyckat att ”campa” utanför :/ men annars står jag där på minuten xD
  Kan inte fatta att dem två kommer till lilla Sverige :D :D men får ju inte missa detta <3 <3

 265. Daniella S

  Hej allihopa,
  Jag måste få vara med ock köa med någon , men jag vet inte med vem. Jag ska börja köa vid kl 3 elr 4. jag tror det kommer gå bra att fixa biljetterna. Någon som är intresserad att köa med mig , så säg det.

 266. Jag bor i stockholm men jag hade typt tänkt att köa i 4-5 timmar :D

 267. För er som inte riktigt har förstått, man får bara max 2 biljetter per person, hur ska folk som ska dit kunna ta biljetter åt er som inte kan åka? :S

 268. Ska bunkra upp mig med camping stol, filt samt min svarta cape som är über varm. Måste skaffa kaffe fort innan Espresso house stänger för kvällen den andra juni. Sen blir det massa, massa burkar med Coca Cola… Jag tar också med mig två till tjejer och där ska vi sitta och vänta tills dörrarna öppnas. Skönt att höra att de inte kommer låta någon få tränga sig före, för annars hade de personerna fått en arg artonåring på sig.
  Ska vara där innan midnatt eller kanske innan. Någon annan som planerar samma sak?

 269. Klara

  Jannicke: Om man är flera funkar det ju. Om jag och min kompis köar till exempel då får vi ju två biljetter över som vi kan sälja till andra, om vi tar två var vill säga :)

 270. Klara: Men tänk på de stackarna som kanske köat så länge och sen inte får några biljetter alls pga att så många tagit extra biljetter för att sedan sälja.

 271. När hade alla som tänkt få tag i en biljett i GBG börja köa?

 272. Klara

  4 ungefär eller senare, men tidigaste 4. På morgonen alltså :)

 273. Sanna:)

  Sitter och gråter och hyperventilerar!!!
  och funderar på hur jag ska ta mig upp till stockholm!!!!!!!!!!!!!!!!
  (synd att inte robert kommer med!!!!!!!!!!!!!)

 274. Shinya

  Det är inte bara 150 biljetter i Sthlm, det står: 150 första får VIP, inte att det bara är 150 ;)

  det lär vara rätt många me tanke på att det kommer va på hovet, så lär de va tvugna att fylla upp hela hovet, och hovet är stort…
  Men man kommer inte behöva köa i flera dagar, som sagt, det räcker att man köar typ bara nå timmar… speciellt eftersom att om man köar för länge, så är man i vägen för folk som ska in på bion typ dagar innan, och folk som försöker gå förbi osv ^_^

 275. Oh god, jag börjar bli nervös inför detta. Haha!

 276. Stina: Jag är från Örebro och kommer att åka tåg upp till St på Onsdag kväll. Mina föräldrar säger nej till att jag ska åka själv, så antingen försöker jag få med någon eller så åker jag i alla fal. Funderar på om du och jag ska åka. Men jag skulle vilje få reda på mer om dig, vill inte åka med vem som hälst…
  Jag är i alla fal 17år och går ur första året på gymnasiet nu på Onsdag :)

 277. Hej allihopa! Hoppas ni läser detta! Jag har nämligen startat en sida på facebook för att Eclipse ska få en 11års gräns eller LÄGRE, klicka på länken och stöd oss yngre fans!

  http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Vi-som-tycker-att-Eclipse-borde-fa-en-11-ars-grans/121301841239918

 278. Anneli

  SE HIT!

  jag och min kompis bor i lkpg som ni vet inte är nära några av dom städerna som biljetterna släpps i, så om dt är NÅGON som känner för att hjälpa mej och min kompis som är typ galet stora twifans och köpa 2 biljetter till oss, t.ex. om man ska köa med en kompis så kan kompisen köpa te dej o henne och så kan du köpa till oss? ja vet att biljetterna är gratis men är beredd att betala till den som skulle kunna tänka sig att hjälpa oss<3 adda på msn: anni_tuffast@hotmail.com (vet cp mailadress men skaffa den i typ 2:an o har nt orkat skapa en ny o allt) ;)
  så kan vi snacka mer, skulle bli så jävla glad om ngn ville jälpa oss för dt här betyder så mkt, kan vara våran enda chans att få träffa taylor o kristen som verkligen är våra "idoler" eller va man ska kalla dt för dom är igentligen mer än så <333

 279. Anneli

  btw, skulle nt ni på twilightsweden kunna fixa en chatt eller något annat liknande så fans som har svårt att få tag i biljetter kan få hjälp av andra fans i t.ex. stockhom som kan få tag på biljetter? skulle vara jättebra för ja o min kompis behöver som sagt verkligen hjälp o vi vill så himla gärna dit<33333

 280. Viktoria

  okej, nu känner jag mig väldigt dryyg, men jag är desperat! Nån som kan tänka sig att ta EN extra biljett och skicka på posten eller något? bor utanför Falun och har ingen möjlighet att åka till Stockholm och hämta biljett :(

 281. maritta

  har någon tänkt på att Jennifer och Stephanie faktikts har en stor chans att få biljetter bara så där? De kanske redan har det också, haha. Jag menar, de typ äger TS, så det låter bara logiskt om de redan har fått sina VIP biljetter. *avis*

 282. jag bor i örebro och ska köa i Stockholm själv

 283. lina : jag tänkte vara där vid 5 någon gång, känner att det räcker. blir fööööööör tidigt vid 4 ‘-.-

 284. Klara & Felicia : aa okej ! :D Gött då har jag ändå lite koll, vill inte komma dit vid midnatt o köa, och inse att det bara e jag som e där så tidigt haha ;D

 285. Lina oroa dig inte. Jag och mina kompisar ska komma innan midnatt och börja köa. Vi bor inte i GBG precis, så vi har inget val xD

 286. Är ju som smartast att kröka under natten så kan man sitta utanför biografen jätteglad och varm, bara tips för dom som blir kyliga av sig och får tråkigt :d

 287. amanda

  maritta: Jag tror också de redan har biljetter, sen så tror jag de har biljetter till presskonferansen också *jätte avis*

 288. En fråga när tycker ni det är lagom och börja köa?? :DD

 289. Vicotria : då kanske jag o mina kompisar också börjar köa runt midnatt… bara så himmla svårt och veta när alla börjar köa! :O haha Men då kanske vi ses i kön! :D

 290. hanya

  jag vet en biograf som redan släppt biljetter till midnattsvisning!

 291. Klara: Jo, men många verkar tro att man får ta hur många biljetter som helst, tror inte att det är så många som åker in bara för att stå i kö i flera timmar, för att ta biljetter åt någon okänd person bara så där :S

 292. amanda

  Jannicke: Det flesta kommer nog ta betalt och det är ganska onödigt att inte ta två biljetter och hjälpa någon som inte har möjlighet att åka till stockholm, jag tror inte man står och väntar för den okända personen utan gärna vill ha en biljett själv i första hand.

 293. Någon som ska köa i Gbg? Mejla mig på marielle.lundh@hotmail.com så kanske man kan mötas upp! Vore ju lite kul att träffa andra Twilightfans:D

  Jag kommer börja köa dagen innan=)

 294. Hur många är vi som ska köa själva i Stockholm?
  Skulle gärna vilja vet det pga mamma och pappa :P

 295. Snälla Snälla Snälla !
  Om änglar finns hoppas jag verkligen att någon av dom kan skaffa biljetter till mej ! Snälla ! Jag bor i Norrland och kan inte åka till storstäderna och fixa. Skulle var extremt tacksam om någon kunde fixa en elr två till mej . Helst VIP , men spelar ingen roll . Den som fixar kommer såklart få pengar för det, även fast det är gratis.

 296. twilighter

  ok att det är gratis för de som köar i stockholm, malmö och göteborg, men det borde ändå finnas att köpa på internet för de som inte har möjlighet att spendera 4000 på resan med flyg alternativt 12 timmar på en buss……

 297. Astrid

  Jag ska dit :D bor fem minuter från hovet och typ en kvart från sergel, ska köa från typ 4 :D så jävla underbart att de ska dit :D <333

 298. stephi

  Okej en fråga bara, är det några i stockholm som tänkt komma tidigare än 4??? för jag tror jag ska det..fan man vill ju ha biljetter :D

 299. Hur kan man vara med på utlottningen av biljetterna? JAg är medlem men jag fattar inte var man jag anmäla sig :S

 300. Viktoria

  Tror ni man har nån chans att få biljett om man är där ca 06.30? Då kommer mitt tåg (om jag åker).. Behöver inte V.I.P biljett, vill bara vara där!

 301. Tävlingen på sf.se börjar och startar den 2 juni tror jag, men jag är inte säker..!

 302. VanjaBLACK!

  GÖTEBORGARE:

  När ska ni vara där? Typ klockan sex??? *fast då måste man vakna kl 5 typ! Jobbigt!! Är det för sent ocg vara ute halv sju?? Plzzz svara! Måste veta när ni andra GBG’s ska vara där?<3 Kram

 303. Amanda: Det jag menade var inte att folk som endå ska dit kan ta en extra biljett om de bara ska ha en, för det förstår jag. men är många som vill ha två biljetter, därav det faktuk att jag inte tror att folks tår i flera timmar för att ta två biljetter till någon annan, om de inte får jäkligt bra betalt då.

 304. stephi

  Okej en fråga bara, är det några i stockholm som tänkt komma tidigare än 4??? för jag tror jag ska det..fan man vill ju ha biljetter, snälllaaa svara!! :D

 305. Emelie

  Till Sara: Jag och min kompis ska köa i Stockholm och jag tror inte vi blir ensamna :P

 306. amanda

  Jannicke: De som ska ge bort två biljetter är ju så att man går med en kompis som tar två och så tar man två då får man ju två över och dem säljer man, så menar jag.

 307. Är det någon som vet exakt vart man ska köa? precis utanför dörrarna till filmstaden sergel eller vadå? ;D

 308. Alice

  Är det någon som kan fixa en/två biljetter till mig??
  Jag betalar.
  Måste se dom<3<3<3

  Alice.brunsberg@hotmail.com

 309. stephi

  ja det är väl utanför, vart skulle det anars vara ;)

 310. stephi

  någon i stockholm som tänkt börja köa vid midnatt? :D

 311. Anonym

  Jag kommer att låta lite negativ när jag säger det här men jag tycker att det skulle ha varit mycket mer rättvist om Nordisk Film & SF släppt de här biljetterna på nätet och då tagit kanske 100-200kr/st betalt för dem. Då skulle alla fått chans till biljett, för alla kan inte ta sig någon av de tre städerna för att köa, och då skulle även arrangörerna fått in en del pengar. Dessutom kommer förmodligen en hel del biljetter istället att säljas för mer än det priset medan de som köat och lyckats få tag i biljetter går gratis. Men de som köat skulle kanske också föredragit att köpa på nätet istället för att köa i flera timmar?

  Hur som helst, jättebra gjort av Nordisk Film och de andra för att de fick hit dem. Hoppas att de kommer igen inför Breaking Dawn, och att Robert Pattinson är med då :).

 312. Johanna S

  Någon från malmö som ska dit?
  Jag är en riktigt twilight-fjortis tros att jag är 18 år! haha!
  fick värsta hjärtattacken när jag läste!!!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMG

  mejla mig om någon vill ha sällskap eller inte har någon att åka med.
  strandbergskan@hotmail.com

 313. Stephi: Oroa dig inte, jag och två kompisar ska börja köa runt midnatt vid Sergel. Vi ska faktiskt in och kolla vart man ska stå och köa, om det till exempel finns en lapp eller något precis utanför. Kommer ej ihåg hur det var förut när jag köat utanför Sergel, vet bara att kön gick precis utanför och sträckte sig långt ner till plattan. Dock tror jag inte att vår kö kommer vara så lång, men det är bara vad jag tror.

 314. Millen

  OM NÅGON FÅR TVÅ ELLER EN BILJETT EXTRA VILL JAG KÖPA DEM HELST VIP MEN OCKSÅ VANLIGA!!!!!!!!! NI FÅ BESTÄMA PRISET!!
  OM NI HAR BILJETTER MAILA MIG PÅ: millen_winx@hotmail.com ELLER millen_96@hotmail.com

 315. Haha, ni är så roliga.. :)
  Ni är verkligen helt hysteriska :)
  Förlåt att jag skrattar, men ni är kul :)

 316. Johanna med Facebookgruppen, jättefin grupp, men…det är ju trettonårsgräns på Facebook, hur ska elvaåringarna kunna gå med i gruppen :)

 317. Kommer vara på plats i Stockholm och hämta biljetter (: Vi skulle få 2 biljetter över, trolightvis VIP. Om någon skulle vara intresserad att köpa så skulle vi kunna sälja. Kanske för 500:- per styck eller något? Det skulle ändå vara VIP och våra resekostnader är ganska höga.

  Mejla vid intresse!

  twilight-fan92@hotmail.com

 318. Stina

  Sara: Yey. Jag är 14 år och går i 8:an nu, var du på twilight träffen som var i Örebro? Då kanske du vet vem jag är :P Vi kanske kan prata mer på mail eller msn min är: stina.95.stina@hotmail.com

 319. MAILA HIT OM NÅGON SKA FÅR EXTRA BILJETTER OCH VILL SÄLJA–> empiz_kruz@hotmail.com

 320. sanna hahhaaha

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaag kommer o döööööööööö om jag inte får tag på biljetter jag har skola den dagen asså jag skulle ddöööööööööö om jag inte fick biljetter asså när jag o mina kommpisar fick reda på det sååååå skreek vi det var i grupprummet(vi hadde lektion) aaaaaaaaaa jag vill ha deeeeeeeeeee så mycket att jag o mia kompisar inte kan sluta tänka på deee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag vill ha de aaaa jag måste ha de jag vet att jag redan har sagt det men vem bryrsig förutom den som bryrsig

 321. Heeeej ! (L)

  ÄR DET NÅGON SOM SÄLJER BILJETTER ??? JAG BEHÖVER 2 ST, BETALAR UPP TILL 300 KR/ST ! ELLER KANSKE TILL OCH MED MER !! OM DU HAR 2 BILJETTER SÅ SNÄLLA, SKICKA ETT MEIJ !!
  :D

  MIN SOMMAR HÄNGER PÅ DET HÄR!

  hhanasharif96@hotmail.com

 322. MÅSTE MAN VARA PÅ PLATS FÖR ATT FÅ BILJETTER?? KAN MAN INTE BESTÄLLA PÅ INTERNET?? SNÄLLA SVARA!

  <3

 323. nerden :)

  Yes, jag kommer att köa i gbg! :) Åker från Borås, själv, och det skulle vara jättekul om ngn skulle vilja köa med mig :) är 16 år, galen och lugn haha. Nejmen är väldigt envis så jag SKA få en biljett! Men det skulle vara kul att ha ngn att snacka med :)

  mejla mig gärna isf: floorfiller_nerd@hotmail.com (gammal fjortisadress – jag vet ;D)

 324. Fredrica

  är det någon som vill köa med mig vid midnatt utanför sergel? :) maila isf på f0tboll_6@hotmail.com

 325. Det går inte att beställa över nätet, utan man måste ut biljetterna hos biograferna ;)

 326. J: Vilken tid ska du böraj köa ungefär? DU behöver inte säga exakt om du inte vill men ungefär när? :P Jag är jätte intresserad av att köpa biljetter men vi får se!

 327. Någon som kommer börja köa redan vid 00.00 i sergel?

 328. Gisse

  Ska börja köa tidigt på morgonen tänkte jag.

 329. Millen

  man måste gå för att få tag på biljetter, men sf delar ut 600 biljetter (jag tror det e en tävling) men de börjar inte förän den andra Juni.
  om någon vill sålja biljetter (helst VIP) maila mig på: millen_winx@hotmail.com eller
  millen_96@hotmail.com

 330. Emma: Ja, jag och två kompisar ska börja köa vid midnatt eller innan.

 331. Johanna Lautner

  Jag måste få veta vilkenn tid det är aså!!!! SVARA NÅN SOM VET

 332. Johanna Lautner

  Jag måste få veta vilken tid det är aså!!!

 333. Becca

  När tror ni att man senast kan va och köa i Stockholm?
  Varför ska man ha skola den dagen för?

 334. rpattzdude

  haha jag får ångest när jag tänker på torsdag. jag vill oxå hämta biljetterna, vill nästan ringa till jobbet o säga att jag är sjuk, men jag har lovat de i flera veckor. och självklart börjar jag kl 8 så no no ingen biljett till mig dang! :'(

 335. Johanna

  Jag ska ha dom där biljetterna! Om jag så ska döda (hehe) för att få dom, omg!
  Men dåligt att man bara får två. ):

 336. Maria

  Hej!

  Sara och Stina från Örebro, ni har inte lust att skaffa två biljetter extra till två Twilightfans i Örebro län?! Det är så att jag och min kompis jobbar och har inte någon möjlighet att komma upp till Sthlm! Vi är villiga att betala pengar för biljetterna även fast de är gratis! Om ni tycker det låter intressant, eller om någon annan är intresserad skicka ett mail till bloody89mary@hotmail.com
  Jag är ett stort Jacob Fan och tror att detta är min enda chans att se honom!

 337. Johanna: annars skulle ju folk ta typ 150 st och sälja och bli miljonär.. :P

  Btw, har skrivit det förut, men alla kanske inte orkar läsa igenom alla kommentarerna. En biljett kommer KANSKE att lottas ut på kristens.blogg.se senare

 338. stephi

  Jag kommer köa på onsdag!! :D vet att det redan kommer folk efter skolan på onsdag just so you guys know ;)

 339. Vilken tid börjar eventet i Stockholm?

 340. Camilla

  Hej, om jag få en extra biljett eller så kan jag tänkas sälja till stockholmare eller nån från örebro, för jag ska dit helgen innan eventet! Säger till hur det blir!

 341. olivia

  stephi: när ska du börja köa??:P

 342. Är det inte lite onödigt att ni ska vara där vid 23 tiden på onsdag?

 343. nerden :)

  Stephi –
  Vilken stad kmr ni köa i? :P

 344. maritta

  jag ska börja köa vid 3, shiet ska ni börja vid midnatt? Herregud. Inte lite fööör tidigt?

 345. Hej!
  Alla som ska köa i Sthlm och som planerar att köa hela natten kan väl adda min msn?
  Jag planerar själv att köa hela natten (om man nu får köa hela natten, men jag ska ringa till SF imorgon och fråga!), men jag vet inte om min kompis som jag ska gå med på själva eventet kommer att kunna köa med mig och det är ju inte så roligt att köa själv direkt.
  Så ni kan väl adda mig på min mail-adress så kan vi prata mer? :)

  Min msn är: malin.malou@hotmail.com

 346. olivia

  Gisse: kan jag få din andra vip biljett? jag betalar 300kr eller mer

 347. Mirre

  Tycker det är tråkigt att så många av de som kan tänka sig att ta ut extra biljetter åt andra bara gör det om de får betalt. Och de som ber om extra biljetter borde inte erbjuda sig att betala för dem.

  Jag fattar, det är exklusiva biljetter, speciellt VIP-biljetterna. Men det är ett *gratis* event, det är inte tänkt att *någon* ska tjäna pengar på det. SF själva har svarat på en fråga angående detta, citerar från TheTwilightSaga.se (http://www.thetwilightsaga.se/angaende-fan-eventet/#comments): ”Sälja biljetterna? Svar: Har man fått tag på biljetter som man själv inte behöver så får man absolut inte sälja dom. Ge bort osv är okej, men inte sälja.”

  Att Kristen och Taylor kommer hit för ett sånt här event är STORT! Men jag bor inte så nära Stockholm eller Göteborg att jag kan köa för biljetter, det kostar för mycket att åka fram och tillbaka bara över en dag för det, när man är fattig student.

  Jag kan hänga på resten av folket här som ber andra om att ta ut antingen 1 eller 2 extra biljetter (mejla mig på thfan88@gmail.com om du kan tänka dig att göra detta gratis…), men hur gärna jag än vill gå på eventet (och det är VÄLDIGT gärna, dream come true!), så har jag ingen lust att betala 300-500 kr för en biljett som egentligen är gratis. Resan till och från Stockholm för själva eventet är inte precis gratis den heller… =/

 348. Mirre

  Varför syns inte min kommentar? Skriver väl igen då…

  Tycker det är tråkigt att så många av de som kan tänka sig att ta ut extra biljetter åt andra bara gör det om de får betalt. Och de som ber om extra biljetter borde inte erbjuda sig att betala för dem.

  Jag fattar, det är exklusiva biljetter, speciellt VIP-biljetterna. Men det är ett *gratis* event, det är inte tänkt att *någon* ska tjäna pengar på det. SF själva har svarat på en fråga angående detta, citerar från TheTwilightSaga.se (http://www.thetwilightsaga.se/angaende-fan-eventet/#comments): ”Sälja biljetterna? Svar: Har man fått tag på biljetter som man själv inte behöver så får man absolut inte sälja dom. Ge bort osv är okej, men inte sälja.”

  Att Kristen och Taylor kommer hit för ett sånt här event är STORT! Men jag bor inte så nära Stockholm eller Göteborg att jag kan köa för biljetter, det kostar för mycket att åka fram och tillbaka bara över en dag för det, när man är fattig student.

  Jag kan hänga på resten av folket här som ber andra om att ta ut antingen 1 eller 2 extra biljetter (mejla mig på thfan88@gmail.com om du kan tänka dig att göra detta gratis…), men hur gärna jag än vill gå på eventet (och det är VÄLDIGT gärna, dream come true!), så har jag ingen lust att betala 300-500 kr för en biljett som egentligen är gratis. Resan till och från Stockholm för själva eventet är inte precis gratis den heller… =/

 349. Jag är lite nyfiken på hur gamla ni som tänker köa för de här biljetterna är, jag skulle gärna gå men känns rätt ocoolt att stå där som ensam myndig :D jag är 23 till och med..!

 350. Lisa: Jag fyller 23, men ska campa utanför bion :P så ensam myndig är du nog inte :P

 351. Har ingen möjlighet att själv köa för biljett på torsdag på grund av en dum tenta. Köper gärna en VIP-biljett av någon som säljer. Kan vara villig att betala 500-600 för biljetten. Hör av er om ni är intresserade av att tjäna snabba pengar.

 352. Öhhr vad klantigt, glömde att skriva adressen.
  Mejladressen är annasterby@hotmail.com
  Och glöm inte, jag betalar 500-600 för en VIP-biljett!

 353. Man får ej campa, bara så ni vet. Stolar får man sitta på men campa är förbjudet. Har läst det någonstans… kanske var på The Twilight Saga.
  Det finns ju betydligt fler engagerade fans som är över 18 än små tjejer som är arga för att Rob inte kommer :p

 354. Camilla

  Om jag får extra kan jag tänkas ge bort om nån är så himla desperat, (som jag skulle vara om jag inte får biljett) Så Mirre blir glad!

 355. Lisa: Var ska du köa någonstanns, om du bestämmer dig för att göra det :)? Jag är 23 :P

 356. Gisse

  Olivia, redan lovat bort biljetten och det är högst osanolikt att jag lyckas få VIP ska köa ett par timmar. Är äldre än 18 men ska köa.

 357. Någon som vill ha sällskap under natten i Göteborg?
  Jag och min tenta ska nog köa hela natten, men hade vart kul med sällskap av någon i 20-års åldern :)

  Kontakta gärna mig på min blogg eller skicka ett sms 0739983119 :)

 358. Cissi

  Haha jag är också 23, känns ju skönt att det inte bara är 12-16-åringar :P

 359. Gisse; Cissi; Är ni från göteborg?

 360. stephi

  till er som undrade, jag ska köa på onsdag kväll i sthlm, NÄR SKA NI KÖA DÅ? :D

 361. Jag är 17år, men ska fylla 18år i år :)

 362. Natalie

  HAHA ni som hade tänkt stå där 2 timmar innan, LYCKA TILL. själv ska jag vara placerad 24 timmar innan, om änns de räcker :P man vill ju ha VIP, palla stå längst bak och inte få se ett skit.

 363. amanda

  Tror ni det kommer bli som de fan eventen i andra länder där fansen har en chans och fråga frågor.
  I så fall kommer nog bara de som har VIP ha chans att göra det eftersom de är närmast scenen och mikrofonen brukar vara nära scenen.
  Som ni vet typ comic con.

 364. maritta

  oroa er inte, min mamma kommer köa med mig (skulle aldrig få annars) och hon är 38 hahahah :D men hon stöttar med i sånt. :)

 365. maritta

  Malin: Säg till när SF har svarat

 366. Millen

  jag var i sergel i dag och det sitter en grupp på fyra just nu och campar, men e det nån som ska kompa från ons? jag vill ha sälskap. maila mig på millen_winx@hotmail.com

 367. Millen

  e det nån som säljer vip hels eller vaniga biljetter?’
  vill så gärna köpa!!!!
  mail:millen_winx@hotmail.com eller millen_96@hotmail.com

 368. Denice

  Jag är 33år(!) och jag ska KÖÖÖA!!! :)
  Önskar dock att man hade energin att köa natten lång, hehehehe..
  Ja, vi får se;-D

  Lycka till alla nu!

 369. Melissa

  imorogn börjar köendet, hihi ska bli väligt kul och spännande! :D kommer nog folk dit tidigt redan imorgon…..

 370. Jag och min kompis kommer ta varsin extra biljett om någon vill köpa dom de vill säga? :)

 371. …hör av er isf maja93_syster@hotmail.com

 372. olivia

  maja:kan jag få köpa en biljett av dej?:)

 373. emelie

  ja maja, vad tar du för en biljett ? :)

 374. olivia

  maja: jag köper båda biljetterna betalar vilket pris som helst!:)

 375. emelie

  vill också köpa biljetterna! ;)
  vad vill du ha för dom ? :))

 376. olivia

  jag tar båda biljetterna, jag va faktiskt först emelie!..

 377. emelie

  haha tänker inte tjafsa :)

 378. Jag och min kompis kommer ha två extrabiljetter , VIP troligtvis, klicka på mitt namn så kommer du till min blogg. Kommentera där om ni är intresserade av att köpa dem :)

 379. olivia

  de e ju bra.sorry emelie(a)

 380. emelie

  vad kan du betla för biljetterna ? =)

 381. emelie

  betala* haha :P

 382. olivia

  hm, ja du vad som helst:) 500 600 spelar eller mer spelar ingen roll sj då?

 383. Någon som varit förbi och sett om folk redan börjat köa? Har läst det på en blogg.

 384. emelie

  typ vet inte ;) men har 8000 på kontot, så där går min gräns :)
  hur gamla är du?

 385. olivia

  ok 18 sj? men jag hamnade faktiskt först så jag borde få dom vill värkligen de!

 386. olivia

  okej, vi gör så här då:P om vi tar varsin biljett?

 387. Ni ovan som sitter och diskuterar priser har jag bara en sak att fråga er: Ni vet väl att det är förbjudet att sälja biljetterna ni fått tag på? En på SF har sagt så.

 388. Jag är 13 år xD och skulle vilja ha en biljett.. efter som att det är gratis att ta en biljett tycker jag att man inte behöver betala mer än typ 400 för en biljett… :P

 389. Någon som är intresserad av att sälja en VIP-biljett? Jag är intresserad av att köpa en! Kan tänka mig att betala runt 500 spänn, men det går givetvis att diskutera. Släng iväg ett mejl till mig! (kan inte köa)

  annasterby@hotmail.com

 390. emelie

  ja det kan vi bestämma ;) om denna maja ens svarar ^^

 391. olivia

  maja:äsch, tar båda biljetterna ändå:P:) för jag va först:)

 392. Om det är någon som skulle vilja vara så snäll att ta en extra biljet till mig, (om den kan) då blir jag jätte glad :D har ingen möjlighet att ta mig till Stockholm på torsdag. Jag betalar för den :P

 393. olivia

  oj, trodde inte du skulle svara ja vi kan ju bestämma hur vi ska göra, :) om vi tar varsin eller om jag får ta båda biljetterna(a)kanske hon redan köar i stockholm:P

 394. Daniella

  Olivia och Emelie: Jag kommer också ha 2 biljetter att sälja, troligtvis VIP :)

 395. emelie

  daniella :D:D
  jag vill haaaaa

 396. olivia

  daniella:får jag köpa 2 biljetter av dej då?

 397. emelie

  isf vill jag köpa båda ;)

 398. olivia

  emelia annars kan vi ta varsin biljett:) det går bra för mig huvedsaken att jag får en biljett i alla fall o vip

 399. olivia

  emelia vi delar tycker jag

 400. emelie

  vi får väll se vad denna daniella säger ;)
  om hon ens svarar! :)
  du bör inte förvänta dig vip :)

 401. olivia

  danella jag pratade med dej i går va? eller e de en annan daniella?

 402. olivia

  men emelie om hon får 2 vip då borde vi ta varsin vip!

 403. maja: efter som att olivia och emelie kommer troligtvis att köpa från daniella.. kan jag få köpa en av dig då???

 404. emelie

  olivia det är daniella som bestämmer och jag tänker inte sitta och säga si eller så görr vi ;) hon bestämmer ju!

 405. Jag kommer troligtvis också ha två extra (vad för vet ja inte än men ja siktar självklart på VIP)skriv din mejl så kan jag kontakta dig på tor OM jag har ngn biljett över.

 406. emelie

  jag kan skriva min mejl om ett tag :) får se vad som händer

 407. Mi: jag skulle vilja ha en! drak.oga@live.com

 408. kommentera i min blogg istället, det strular att kommentera här :) har försökt ett tag nu! därför har jag svarat segt

 409. Denice

  Jag är 33år(!) och kommer KÖÖA!!! :)
  Önskar man hade den energin att man orkade stå hela natten, hahahahaha..
  Ja, vi får väl se helt enkelt;-)

  Btw, tycker inte jag att det är fel att sälja sin biljett om någon är villig att betala. Tänk på alla stackare som har frysit their ass of bara för att få tag på en biljett! Om inte jag får tag på någon biljett, skulle jag också kunna tänka mig att köpa en. Samt betala DYRT för den om det skulle vara så, hehehe;-D

  Lycka till nu alla Twihards!!

 410. Min moster Daniella som skrev här nyss kan tydligen inte kommentera, hon har försökt ett tag men det kommer inte fram, men gå in på hennes blogg istället och skriv där!
  d u d e i m n u d e . b l o g g . s e
  (fast ihop)

 411. Alice*

  Ha ha vad tror ni egentligen att det finns hur mång biljetter som helst i stockholm elr det finns bara 150 st där och tänk om alla tar två då tar dom ju slut på en gång.

 412. Mi: maila mig på: ebbs@live.se , jag vill så GÄRNA köpa biljetter av dig :P

 413. Lisa :)

  Mi: Är intresserad av biljetter annars :) flisan_lisa@hotmail.com

 414. emelie

  njja du alice, där har du fel ! ;) det finns 150 vip, men många fler ” vanliga!”

 415. det finns mer äm 150 biljetter

 416. mm elr hur

 417. men det finns ju två andra städer.. och nog måste det finnas flera än 150st i stockholm…

 418. Hanna

  hihi det här ska bli kul , ses på torsdag morgon allihopa. det är väl inte många som kommer innn ändå.

 419. Jag är 17 och ska köa från dagen innan med mina kompisar Shirin och Amanda om någon vill följa med så är det ju aldrig fel med sälskap. VIP MÅSTE MAN JU BARA HA!

 420. Jag är 17 år och ska köa med mina kommpisar Shirin och Amanda dagen innan och vi vill gärna vara ett gäng så ni kan ju höra av er om ni vill köa med oss. :D smsa :D
  0739592301

 421. Någon från Göteborg som vill ha sällskap. Jag kommer nämligen att köa utan, min andra hälft bor i Sundsvall?

  kontakta mig på julia.ingvarsson@gmail.com
  juliaingvarsson.webblogg.se
  eller 0739983119

  Hade varit supertrevligt med någon annan ensamvarg :)

 422. Någon från Göteborg som vill ha sällskap av en 21åring ;) ? Jag kommer nämligen att köa utan sällskap, min andra hälft bor i Sundsvall?

  kontakta mig på julia.ingvarsson@gmail.com
  juliaingvarsson.webblogg.se
  eller 0739983119

  Hade varit supertrevligt med någon annan ensamvarg :)

 423. Okej fanns några ”äldre” fans här ändå, härligt! :) Jag har inte bestämt mig vad jag ska göra än, kommer då definitivt tävla om biljetterna. Som redan nämns så köar det redan folk vid Sergel, och de har stått där sen imorse. Det kallar jag hardcore :)

 424. Shinya

  Orka att folk redan börjat köa…..

 425. Magdalena

  okej att man älskar filmerna eller personerna som spelar men vem skulle orska stå i två nätter för att köa? detta är vrf man borde sälja biljetterna på nätet eller ge ut de på nätet….eller släppa biljetterna under dagen istället för kl 8 på morgonen….helt sjukt…
  men vad gör man inte för det man verkligen tycker om….hade jag kunnat så skulle jag nog också köa redan….hoppas bara att de kmr finnas biljett för mig,….:(

 426. vilka ska köa i Malmö?!?! :D

 427. Lina P

  Hallå tjejer:)

  Nån som e ensam (eller fler) och vill köa med mig i Stockholm? E ensam..:(

 428. Chiccie

  Jag tittar på webbkameror.se just nu och ser inte en enda människa som köar på hötorget vid Sergelbiografen :O hehe

 429. Magdalena

  Lina: vilken tid ska du köa?

 430. Ni får kontakta mig på min mail om ni ville köpa isf, jag vill inte sköta det här via kommentarer ;) maja93_syster@hotmail.com

 431. Lina P

  Magdalena: Hej! Jag tänkte först ta första tåget in till stan,alltså till 06:00, eller de kanske är försent? Vad tror du?

 432. När ska alla börja köa som ska köa vid sergel? :D

 433. Anna F

  Jag ska köa vid sergel! Tänkte åka dit typ till 1 så man får nån timmes sömn först =) Ses där!!
  Är det nån som vet om det är mkt folk där nu???

 434. Lina P

  Josefin- De funderar jag oxå över… Men tydligen så har folk redan börjat!

 435. Astrid

  Någon som vill köa med en glad 15 åring i Sergel? Dra iväg ett sms till mig ås kan vi snacka mer! Mitt nummer är 0702-885155

 436. Magdalena

  Lina : hej jag tror det är sent, men gör ett försök….kan ta ditt nummer och säga till om jag ska komma….eller om jag är där så kan du få stå med mig och köa

 437. Sanna

  Lisa: jag är 22. Trevligt att se att det är fler än jag som inte är tonåringar längre, och som ska köa =).

 438. Sanna

  Lisa: oj, såg visst att du inte visste om du ska köa eller inte, men jag tänker göra det, även om jag är ensam i den här ålderskategorin. =)

 439. Sanna: I vilken stad ska du köa?

 440. Millen

  måste bara ha en biljett hels vip betalar för den!!!!!!!!!!!!!!
  maila mig på: millen_winx@hotmail.com

  evigt tacksam om jag får (köpa) en biljett!! <3333

 441. Lina P

  Magdalena- Du kan väl maila mig så kan vi byta nr där! racket_lina@yahoo.se

 442. Sanna

  Julia: Stockholm. Du då?

 443. Sanna: Jag slapp köa för vi vann biljetter. Eller hon jag ska gå med vann 2 biljetter :D

 444. Lina P

  Sanna- Jag är 26 år så du är inte helt ensam:)

 445. Sanna

  Julia: vilken tur ni hade =) Hoppas verkligen att det inte är superlång kö imorgon så att man blir utan :(

  Lina P: kul att höra :)

 446. Lina P

  Sanna- Ska du köa i Stockholm? Ensam?

 447. Sanna

  Lina P: japp, det ska jag. Du då?

 448. Lina P

  Ja, de ska jag! Vill du ha sällskap?:)

 449. Thima

  hej!! vet någon av er hur det är där vid Sergel?? mycket folk?

 450. Lina P

  Sanna- Ja, de ska jag! Vill du ha sällskap?:)

 451. Sanna

  Lina P: Ja, gärna :) ”När var hur?” tänkte jag säga. När har du tänkt vara där? Själv bor jag tyvärr inte i city. Mitt tåg kommer till centralen ca 5.45. Hade jag kunnat hade jag gärna kommit tidigare, men det är första tåget :)

 452. Lina P

  Sanna- Du kan maila eller adda mig på msn så kan vi prata mer där och bestämma nåt:) racket_lina@yahoo.se

 453. Sanna

  Lina P: det låter bra, ska göra det alldeles strax :)

 454. Maria

  Jag vet att det är miljoooner människor som har skrivit och frågat om biljetter! Så nu ska även jag göra det: Har någon två extra biljetter som vi kan få/köpa? Jag är Team Jacob och känner att den här chansen att se Taylor min absoluta favorit i Twilight så det här vill jag verkligen inte missa!! Snälla snälla…jag börjar tappa hoppet om en biljett :(!

  Skicka till mig om ni är intresserade:
  bloody89mary@hotmail.com

 455. Jag och min kompis sitter först i kön i göteborg och vi ska ta varsin extra vip, någon intresserad av att köpa? :) smsa 0702886457

 456. Sanna: Hoppas verkligen du fick biljetter. Vi vill ha fler över 20 på eventet ;D

 457. Magdalena

  nu är den största frågan, hur länge innan man behöver köa till den 21….det är en måndag och alla kommer nog köa hela helgen….alltså de som har VIP

 458. Ekaterina L

  Jag har en extra VIP biljett om någon är intresserad att köpa. miyako_382@hotmail.com

 459. Ekaterina L: Jag har addat dej på msn :D är intresserad av biljett

 460. Det är så att vi fixade ihop 8 vip biljetter tillsammans. Vi kommer inte använda 2 stycken, ev 3. ÄR någon instresserad? Mejla mig: Ettenkeltmsnnamn@hotmail.com

 461. Hejhej :)

  Har flera vip och vanliga biljetter till Twilight Fan Eventet ;)
  Någon som är intresserad av att köpa ?
  Skicka ett mejl till emma.gardshage@hotmail.com

 462. FATTA!!!!!! MAN FÅR EJ SÄLJA BILJETTERNA. PUNKT SLUT. Hur svårt är detta att fatta. Plus att Twilightsweden sagt att man ej får ha köpedisussioner här, då man inte får sälja dom. Så sluta. Har ni stått i kö och tagit extra biljetter bara för att, för att sälja, skämms på er, vi är alla twilightfans. Ge bort till de som inte kunnat, har du då stått i flera timmar, då är det ditt problem. Då kunde de som stod efter dig som kanske precis missade att få Vip fått den biljetten istället.

 463. JAG HAR EN VIP BILJETT ÖVER, HÖR AV ER TILL MIG OM NI ÄR INTRESSERAD. VILL FAKTISKT HA EN LITEN SLANT FÖR DEN. MEN HÖR AV ER TILL MIN MAIL SÅ KAN VI PRATA MER OM DET? :D .. MIN MAIL ÄR: CAROLINENILSON_89@HOTMAIL.COM

  KRAMKRAM!

 464. felicia

  Åååååå jag var försen! Inga mer billjätter kvar, det är helt slut. It SUCKS, SUCKS,SUCKS!
  Jag kan betala minst 200 kr jag vill bara gå! Jag är en twilight freak! Och nu när jag har chansen att kanske see kristen för att hon är i SVERGIE, så can jag inte =( =(!!!!!!

 465. Alina

  Jag har två vanliga biljetter över, om ni är intresserade av dem så hör av er till mig. Min mail är: alina.sundberg@yahoo.se

 466. Kolla blocket dem säljer VIP biljetter till Twilight fan event! x)
  Där ska jag köpa mina!

Trackbacks/ Pingbacks

 1. Update om Taylors och Kristens besök till Stockholm! » The Twilight Saga.se | Fire and Ice | The Cullens are not the only family with a secret… - [...] är taget direkt frÃ¥n Twilightsweden: Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skÃ¥despelarna Kristen Stewart och Taylor …
 2. Tweets that mention TWILIGHT SWEDEN – Den officiella filmsidan – THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE PÃ… BIO 30/06/10 » Blog Archive » SE HIT: Event för fansen pÃ¥ HOVET dÃ¥ Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob) besöker Stockholm den 21 juni! - [...] This post was mentioned on Twitter by Kristine, Kristine, RobKrislove, RobKrislove, Catina and others. Catina said: RT @kstewartnews: Fan …