BD-soundtrackets Christina Perri är ett stort Twilight fan!

Christina Perri som kommer att bidra med låten ”A Thousands Years” till Breaking Dawn-soundtracket berättar i en intervju med MTV.com att hon är ett stort Twilight-fan och hur det gick till då hon skrev låten.

Christina om att vara en Twi-Hard:

”Yes, I am 1,000 percent a ‘Twilight’ fan. I can’t even deny that I am actually, in fact, a Twi-Hard and have a ‘Twilight’ tattoo,” she laughed, also revealing that she’s Team Edward. ”I got a tattoo on my wrist that says ‘bitten,’ and it’s written in the font of all the book titles. So, yes, I am of one the big, geeky fans.”

Om att vara med på soundtracket:

”For me, personally, this is one of my dreams coming true. And the fact that it’s on the soundtrack, I’m seeing it, but I’m not sure I’m quite believing it,” she said. ”I have a feeling when I’m sitting in the theater with the cast, and the movie comes on and my song happens, that I’m probably at that moment either going to combust with excitement or finally believe it and probably cry a little.”

Läs resten på MTV.com.

Christina är en otroligt bra sångerska och det är så kul att läsa att hon är ett jättestort fan av Twilight sagan! Nedan kan ni lyssna på hennes låt ”Jar of Hearts” :)


2 kommentarer

  1. rösten känns toppen, twilightkänsla!

  2. Twilight nörd

    I love Christina Perri och har gjort det i ett år nu, så det kom som en jätte stor och kul överraskning att hon skulle vara med på soundtacket!! :D <3 Det som är ännu roligare är att hon är ett stort twilight fan som hon säger i intervjun och att hon fick chansen att vara med på en liten lr enligt mig stor del av sagan! :) <3