Robert Pattinson och Ashley Greene kommer till Stockholm den 28 oktober!!

Vi har stora nyhter- rykande färskt från Nordisk Film:

Robert Pattinson och Ashley Greene kommer till Stockholm fredagen den 28 oktober för att promota Breaking Dawn! Nordisk Film kommer även denna gång att arrangera ett Twilight Fan Event på Hovet!!!

Se pressmeddelande nedan:

Fredagen den 28 oktober besöker skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1. Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen och Ashley Greene, som spelar Edwards syster Alice Cullen, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de tre tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight”, ”New Moon” och ”Eclipse.  

 - Att skådespelarna från Twilight-filmerna återigen väljer Stockholm som en av anhalterna på sin promotionturné i Europa är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor också har valt att komma till Stockholm, säger Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

Nordisk Film kommer även denna gång arrangera ett TWILIGHT FAN EVENT fredagen den 28 oktober på Hovet där Robert Pattinson och Ashley Greene får möta sina Skandinaviska fans. Programmet för detta event håller på att sättas ihop och är ännu inte klart. Mer information om detta event släpps inom kort.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Regi: Bill Condon. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene m fl. THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1 får världspremiär över hela landet onsdagen den 16 november 2011!

Uppdatering/ update:

Det är många som undrar när biljetterna till fan-eventet släpps, var de släpps, om de kommer att kosta/ inte kosta etc. I nuläget vet vi inte något om detta men så fort vi får information kommer det upp här på sajten!

For those who don’t understand Swedish:

Many people are wondering when the tickets for the fan-event will be released, where you will be able to find them, how much they will cost/ if they will cost etc. Right now we don’t have any of these details but as soon as we know we will keep you informed here on the website.


160 kommentarer

 1. OOOOMGGG! Fyfan vad sjukt :’D Hej jag håller på att dö. OMG, MÅSTE LUGNA MIG SJÄLV!!!!! =)

 2. Linnéa

  SHIT!!!

 3. Okej, jag tror jag dör! Och jag är ledig den 28e, kunde inte vara mer perfekt!! :D:D

 4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Vad grymt! Rob <3

 5. WOW, får alla komma? Behöver man biljetter eller något?
  HELT FANTASTISKT!!!!

 6. Johanna

  Ahhh !! Jag svimmar en stund ;) Hur får man tag på biljetter? Kmr dom bara släppas i Sthlm eller kan man köpa i nån annan stad eller på internet ?

 7. Förra året så lottades biljetterna ut, jag vann mina biljetter på sf. Skulle kunna tänka mig att det är något liknande i år :-)

 8. Jag kollade infon om förra årets event, då lottades biljetterna ut samt släpptes i Malmö, Göteborg samt i Stockholm nånstans.. varför kan man inte ringa i boka?? När släpps biljetterna?

 9. Åh ja måste dit! Men inte då kul om biljetter bara släpps i Stockholm! Orka åka 40 mil för de, oj måste kolla om ledighet!!!

 10. Jippie! Måste prata med mamma! Hon har kompisar som bor där! Då kan vi sova hos dom! ( vi får inte sova på hotell om vi är i Stockholm för hennes kompisar…) Mamma sluta jobbet nu då!

 11. Vi vet ännu inget om biljettsläpp och hur programmet för eventet på Hovet kommer att se ut. Förra året då Kristen Stewart och Taylor Lautner besökte Sthlm och Hovet kunde man få tag på gratisbiljetter på biografer i Stockholm, Malmö och det var flera sajter som tävlade ut biljetter för dem som inte bodde i de städerna. Med andra ord tror jag absolut inte att det ska bli några problem att få tag på biljetter trots att man inte bor i Sthlm! :)

  • .. kunde man få tag på gratisbiljetter på biografer i Stockholm, Malmö och GÖTEBORG

 12. Shit!! jag måste dit asså!! hoppas att man kan skaffa biljetterna snart!! åhh Tagga!!! :D jag FREAKAR!!!

 13. Slog upp metro idag på pendeltåget och höll på att SKRIKA AV GLÄDJE!!! ÄNTLIGEN KOMMER ROB HIT!!!!!

  • Precis vad jag också gjorde!! Skrek nästan ut på tåget också :))) Kan inte koncentera mig på mitt arbete idag, måste få veta vart biljetterna släpps, när de släpps osv så jag vet hur jag ska gå tillväga för att få tag på biljetterna! Har ordnat boende och ledigt från jobbet, nu måste jag ”bara” ha biljetter :)

 14. Så ni tror inte det kan bli svårt att få tag på biljetter om man inte bor i ngn av de städerna??
  Hur var eventet förra året? Vilken tid på dagen, skrev de autografer osv?

  • Susanna

   Hej! Ta inte för givet att ni får autografer, endagst få (dom med VIP-biljetter) kommer så nära att det är den möjlighet. Även dom med meet and greet biljetter då självklart. Men det var väldigt få :) det skedde ju på hovet och dom med VIP fick stå på golvet medans de med vanliga biljetter satt på parkett :)

   • Ok, så det finns olika biljetter? Hur får man tag på VIP vs. ”Meet o greet” och ”vanliga” biljetter? Går det inte att ringa o beställa utan man måste vinna eller köa?
    Var det svårt att få tag på biljetterna överhuvudtaget?
    Jag blir glad bara jag får biljetter dit, sen vilken typ av biljett det handlar om spelar inte så stor betydelse, i detta läget!!

    • VIP fick man köa för förra året, eller vinna, och de som fick i Stockholm hade köat sedan ~8 kvällen innan de släpptes. Vanliga biljetter var lätta att få tag på.

     • Susanna

      Inte för att vara sån. Men jag köade sedans 18:00 kvällen innnan de släpptes och var ca. 10 personer ifrån. De som suttit där lägst hade köat nästan två dagar :)

    • Susanna

     Och nej, du kan inte ringa. Eftersom det inte är några biljetter man köper. Det är först till kvarn liksom :)

 15. OMG OMG kan inte andas nu!!!!!!!!!!!!! Bara måste dit har drömt om det hela livet alltså. :)

 16. OMG jaaaaaaaaaaa!

 17. Ni som var där förra gången, var det värt att gå? Eller är det bara galna tjejer som skriker ;)

  • Jag var där förra gången och det är en av dom bästa sakerna jag har gjort i mitt liv, sjukt coolt. Det är klart att alla skrek men jag var en av dom så det störde mig inte!

   • Berätta mer om hur det var förra året. Var det svårt att få tag på biljetter? Vilken tid på dagen, var man tvungen att köa osv osv!

    • Jag fick väldigt lätt tag på biljetter. (Köade i Malmö). Och jag kom dit samma dag. Ska försöka komma i år igen, trots att jag tyckte att det var lite väl mycket skrik. Hörde inte ett skit av vad Taylor & Kristen sa, och då vill jag inte ens veta när Robert är där.

     • Nej, jag håller med dig Emma. Det var lite väl mycket skrik förra året men eftersom jag är ett stort fan av Kristen var det värt att gå! :) Så ni som kan tycker jag absolut att ni ska dit!

     • OK, jag har en kusin i Stockholm, jag antar att jag får försöka få henne till att köa… eller ngn man känner i Malmö. Frågan är när biljetterna släpps, det har inte kommit ut mer infon än?

     • Hur länge behövde du köa? Svårt när man själv inte kan köa utan måste skicka någon (som inte alls är intresserad själva av twilight!) Värdelöst om man inte kan ringa o boka utan måste bo i ngn av storstäderna!!

     • Jag bor inte i Malmö, men tog tåget dit kl.5 på morgonen, och då var vi precis på gränsen av få VIP.

     • Hej Emma. :) Du sa att det var lätt att få tag på biljetter, men tog det lång tid? Säg, om de släpps kl. 7 och du kom till kön då, hur lång tid tog det till och med det att du hade fått biljetten? Tusen tack för svar!! :D

 18. YEEEEY! SÅ PEPP! :D:D

 19. Kan ni informera när och var man kan hämta ut biljetter?
  Jag vill ha de så snabbt som möjligt!!!!
  OMG Jag kan inte fatta att ROB kommer!!!!

 20. Team_Switzerland

  VILKEN TID?! Jag dör. Kommer säkert inte kunna komma bara för det. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH. Säg inte att det håller på hela dagen…! Någon som vet vilken tid det var förra året? D':

  • Jag har för mig att det började vid 5 eller 6 typ förra året :)

  • Min kompis va där förra året och då var det på kvällen har jag för mig.. man kommer nog hem ganska sent

 21. Heeelt sjukt att de kommer hit! :O Känns overkligt! Så sjukt roligt däremot. Rob kommer hiit :D

 22. Jag har dött lite! OME!!!!!!!!!!!!!! Det är helt sjukt…

 23. Shiiiiiit! Men gud va kul! Först va de Taylor och Kristen och nu kommer dom! <33333

  Rob är så himla snygg! Yeeeeeeay x'D<333

 24. Oh Myyy!!! Jag är död!! Det här är ett inlägg av ett spöke!!
  Shhhiiiiieeeeeetttttt !!!! OMFG!! Iiiiiiihhh!!!

 25. I´m a devil angel in the world

  Så jävla grymt!!

 26. hur får man tag på biljetter dit?

 27. fixat ledigt redan :D men förra året tävlade ja om allt man vann inget ändå :( men värsta fall får jag ta bilen upp till gbg o hoppas på biljett där då, va det långa köer där?

 28. Jag har redan ordnat ledigt och boende i Stockholm, nu väntar jag på mer info om biljetterna!!

 29. OME!
  Jag var där förra året och fick autografer från båda två :D
  Så jag måste gå detta året också så att jag har allas autografer! :D

  • Susanna

   Hur fick du VIP biljetter förra året? Antar att det var så du fick autograferna? :)

   • Jag vann faktiskt dem! :D Men man kan ju också köa för att få dem, hade tänkt att göra det detta året :D

    • Susanna

     åh, lucky you! Även jag ska köa för dom i år! :D Ses där ;)

 30. Härligt antar att det blir samma sak som förra året att man får köa om man vill ha biljetter :P

 31. One Of The Cullens

  Ååååååh va kul!! Är verkligen glad för alla er som har möjlighet att ta er dit!:D Själv har jag varken pengar eller tid :( Det hade verkligen varit jätteskoj eftersom detta var något man trodde aldrig skulle hända! Once in a lifetime liksom! Men jag antar att jag nöjer mig med alla nyheter och bilder som kommer visas här senare :)

 32. OME!!!! jag måste dit!!! Jag vill så gärna se Robert i verkligheten!! Det vite en dröm som gick i uppfyllelse!!! :D
  Och så Ashley på köpet med!! Jag måste bara dit!!!! <3
  än en gång OME!!!!!!!!!!!

 33. OME!!! ska SÅ gå!!!

 34. på min födelsedag!OMG!

  • GUUUD VAD KUUL FFÖÖÖR DIIIGGG!!!!!!!!!!!!! VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG LIKSOM!!!!!!!!!!! ÄR TYP ÖVERLYCKLIG!!!!!! JAG DRÖMMER NOG……….GUUUUUDD

 35. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! SNälla säg när man kan köa till biljetter! OMFG! DÖÖR!

 36. OMFG.
  shaking..
  men asså shit, Nordisk Film ni måste fixa så att alla som vill gå får gå på eventet för förra året var det katastrof! bara att se hovet ha tonvis med tomma platser bara för att man inte kan hämta ut biljetter på alla sf st för bara stockholm, gbg och malmö är ju sjukt. Jag jagade biljetter som en tok men vann tillslut biljetter från sf – hade blivit tokig om jag inte fått några. Denna gången med hetaste mannen i världen SKA jag ha biljetter om jag så ska sälja min själ för att få dem.

 37. Åh, guuuuuud vad roligt!
  Jag och kompisen ska självklart dit, även ifall vi får smuggla oss in.
  Lova att informera så fort ni får veta mer! :D

 38. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

 39. så när rob äntligen kommer till sverige åker jag till london…. FML!

 40. Varför måste det vara på en fredag?? Det tar typ en timme för mig att ta mig till stockholm, och sen tar det ju tid till hovet och sen ska man ju köa också… Slutar typ tio över tre, så jag hoppas det är på kvällen…

 41. Dog lite när jag fick reda på det! Äntligen har man chansen att träffa/se Ashley!!! :DD

 42. och jag bor i luleå….VARFÖR!?

 43. :O!!!! GE MIG BILJETTER NUUUUUUUU!

 44. Gud vad kul, jag bara måsteee gå då eftersom kunde inte då när Kristen och Taylor var i Sverige men nu är det ett MÅSTE!

 45. Kommer man att kunna få mer exakt info om biljetterna när de släpps och pris m.m?

 46. OMG!!! Hur får man tag i VIP.biljetterna eller Meet and see… biljetten!!!??? OMG!!!!OMG!!!OMG!!!<3333

  • Susanna

   VIP kunde man köa för förra gången. Men de som fick VIP och köade i stockholm hade köat över 24 timmar ;) Meet and Greet kan du bara vinna. Om man inte har kontakter eller något sånt kanske :)

 47. Der är jättelätt att få tag på VANLIGA biljetter! Man kan liksom bara komma när de släpps men om man vill ha VIP måste man övernatta. Men jag vann flera biljetter som jag bara gav bort där :D

  • För mig som bor lååångt iväg från dessa städer, men som ändå ordnat boende och ledigt från jobbet. Hur fasen ska jag göra?! Du säger det är jättelätt att få tag på vanliga biljetter, men måste man köa i flera timmar för det? För om så inte är fallet, kan man skicka ngn annan som bara går dit o hämtar.. men om det krävs timmar av köande, så är det mkt svårare för min del!! Var vann du biljetter nånstans?

   • Vanliga biljetter kräver knappt köande så det är bara att be någon hämta :) Jag vann i en bild-tävling och via motivering på SF :)

    • Ok, då får vi bara avvakta o se när de släpps då!!

  • Hur mycket betalade du för dina biljetter? :D

   • Susanna

    Biljetterna går inte att köpa, de är även olagligt att sälja dom, trotts att folk gör de :) eller aah jag vet inte hur det är i år, men förra gången vare så:)

 48. Sötsak

  Läste det i metro i morse. Den artikeln sitter nu på insidan av mitt skåp, så att jag ser den varje gång jag öppnar det.

  Jag var nära att skrika rakt ut på tåget. är sjuuukt exited.

 49. OMG OMG OMG OMG…..!!!!!!!!

 50. Kommer biljetterna vara gratis som förra året?
  När släpps dom?
  Hur många biljetter släpps i varje stad om dom nu är gratis?

 51. Vart kan man hämta ut biljetter då? Bor i GBG så måste ju gå att få tag på biljetter därifrån!… Är biljetterna gratis eller kostar det?

 52. GUUUD Helt sjukt att de också kommer till sverige!
  Jag var där förra året, så ni som ens funderar på att åka. ÅK!!!! Det var helt underbart =)
  Tyvärr befinner jag mig i Orlando denna gången och ångrar det som faaaaan eftersom det inte finns någon jag hellre hade velat se än Rob… men grattis till alla er som faktiskt har möjlighet att åka.

 53. Finns biljetter bara att köpa på sf biografer? Inte på nätet??
  Känns ju rätt kört då jag bor på landet och har en bra bit till närmsta sf.. Är sjukt sugen på att gå för hur ofta får man chansen att se Robert Pattinson irl!!!

  • Susanna

   De fanns vara på utvalda stora sf och det går inte att få via nätet då det inte är köpbiljetter, utan gratis, alltså är det först till kvarn liksom :)

 54. OOOOOMMMMGGGG!!!!

 55. jag såg det i skolan idag, fick världens freakout är så otorligt glaaaad! Tänker göra allt som krävs för att få tag på de bästa biljetterna! wohoooooo!!

 56. Gud vad kul!!!!
  Blev hel glad när jag läste det!!!!
  Är det någon som vet om det kommer några ”webb” tävlingar som förra året i så fall vart och när?!!!!!!!! :) :) :) :)

 57. OMG!!!!
  Jag dööööör !
  ROOBERT HÄR KOMMER JAAG <3 <3 <3

 58. Shit! Gud jag måååste diiit!!

 59. Vi kommer att segla från Ryssland genom Estland färjan från hamnen som vi kommer till platsen för premiären? Var är den Royal Court?

 60. Gud va kul!! Måste åka!
  Men hur ska man göra med skolan då?
  Man kan väll inte bara ta ledigt för att åka? Eller kan man?

 61. Varför alltid stockholm!!! :(
  Jag skall LÄTT åka ditt. Men vart köper man biljetter o.s.v?
  Hur många gånger har man chansen att träffa Robert Pattinson liksom?! :O Jag tänker ta den här chansen!

  • Susanna

   Förra året var biljetterna gratis, jag gissar att dte är detsamma i år. Då kunnde man vinna biljetter och i vissa fall hämta ut på utvalda SF biografer. Men kan alltså inte köpa via nätet eller beställa då det är först till kvarn som gäller :)

 62. Felicia

  Vart får man tag på biljetterna ´då ?? :)
  kostar dem isåfall något och tror ni att man kan få en aoutograf eller ens se dem utanför hovet efter showen ?? :))

  • Susanna

   Inte för att förstöra allt. Men du kommer knappast se dom utanför Hovet. Det skulle bli kaos :) Men förra året var dom gratis och man kunde vinna dom eller hämta ut på vissa utvalda SF biografer. Och ang autografer så är det bara VIP biljetterna som kommer nära nog. Även dom kan man vinna och hämta ut. Men dom som fick vip biljetterna hade köat mer än 24timmar. Jag var där 18 00 kvälen innnan och var 10 personer ifrån VIp. Men detta var som sagt stockholm. Sen finns även Meet and Greet biljetter då man får träffa dom på tumanhand. Men dom går bara å vinna. förra året stämde detta :)

 63. Vilken tid började det förra året?

 64. Vet du hur man får tag på biljetter? :)

 65. OOOOOOOOMMMMMMMMMGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Lääääääääängtar!!!!!!!!!!

 66. JÄVLA SKIIT! Jag är ju inte hemma då! Jag vill döööööö!!!!
  Kan man ta reda på nu om de kommer nästa år också??

 67. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

 68. Jag köade förra året i stockholm till biljetterna, och vi var de sista som fick vip, och vi kom dit kanske 5 dagen innan haha.

  Sen till själva eventet så var det en lista man fick skriva upp sig på. Och vi kom dit vid dagen innan och det var ca 100 på listan.

  Man kan ALLTID få tag på biljetter utan att köa, det är alltid folk som säljer/ger bort! Men vill man ha VIP är det en annan sak :)

  • Kom du sit 5 dagar innan för att få VIP? Eller innan själva eventet?

   • Nej jag kom KLOCKAN fem, dagen innan! (var ju en skoldag, fml)
    För att få vip gjorde vi det.
    Sen lyckades jag hamna längst fram på eventet och jag kom på morgonen dagen innan eventet då!
    Biljetterna var gratis förra året iaf!

  • Hur mycket kostade en biljett förra året?

   • Team Jacob all the way!

    Biljetterna var gratis! Antingen fick man tävla om dem eller så fick man köa i timmar i sthlm, malmö och gbg typ 2 veckor innan eventet.

  • Team Jacob all the way!

   Haha skojar du? jag var bland de typ 11 sista (av de som fick VIP) i stockholm och jag kom kl 16 dagen innan, alltså fick jag köa i 16 timmar. Så 5 dagar innan är överdrivet! De som stod först i kön har jag för mig hade köat i ca 50 timmar eller något, (två dagar innan….typ…)

 69. victoria

  Herregud, dette er noe av det mest fantastiske nyheter jeg har fått på LENGE.. JA, jeg kommer til å gjøre all i min makt, for å komme meg fra Norge til Sverige for å se personer som er i mine tanker hver eneste dag! Mitt hjerte dunker hardere enn hardest. Dette er bare FANTASTISK!!! YES YES YES YES :D :D

 70. Twilight forever

  När kan man köpa biljetter??

 71. Team Jacob all the way!

  Yees, vilken super duper bra födelsedag jag kommer få eftersom jag fyller år den 28 okt!

  För de som orkar läsa, finns lite info om förra året med.

  Hoppas man inte behöver köa i år igen…. köade från kl 16 dagen före de släpptes i sthlm och fick en av de sista VIP biljetterna och sen fick man köa från l 07.00 för att komma in på hovet samma dag och så fick jag skit platser dvs. såg Taylors rygg, ingen atograf eller något, hörde inte tt skit eftersom alla skrek och jag hade typ tinnitus i flera dagar efter eventet. Ska satsa på vanlig biljett i år så kanske jag mår lite bättre dagen efter istället för att amn är frustrerad för att man missat chansen att ta foto och sånt med tay och kristen!

  Eftersom det var en regel på att man inte fick komma innan 07.00 så var jag dum nog att följa den och inte komma kl 03 som de med bäst platser gjorde typ… Jaja, jag har ju ingen biljett än men förra året blev det ju inte ens fullt (PINSAMT SVERIGE!!!) så jag får väl hoppas att det finns någon biljett över till mig. Eller så får jag stå utanför kön och tigga som många gjorde förra året och en av desssa tjejer fick min extra VIP biljett!

 72. JAG DÖRRR!!!!!!! Rob rob rob!!!

 73. är det någon här som inte har någon att gå med? jag har ingen kompis jag vet vill med (alla hatar twilight typ) som kan tänka sig att gå med mig?
  maila mig på aalexandraa_@hotmail.com då!
  jag vill verkligen gå men jag vet inte om jag vill gå själv..

  • Susanna

   Jag går med en grupp tjejer så där kan du bara haka på om du vill! The more the merrier! Susanna Fåglund på fb om du är intresserad!

   • OOOOO det låter kul. gäller det fortfarande??? plus hur gammal e duu

    • Susanna

     klart de gäller! Jag är 18, senblir resterande i gruppen yngre :)

 74. Först blev jag jätteglad men sen när jag såg datumet blev jag arg för jag är inte hemma då. Är i Florida Men har jag tur får jag se han i La den 14 novemeber för då ska jag se till att vara där

 75. Men nu är det bara dem med vip biljetter som får träffa dem var där förra året men hade ej vip biljett så man fick vara där men ej se dem för att få vip måste man köa ute i flera dagaer innan orka göra det och bli fökyld då åker jag och ser dem i la där det är varmare istället

 76. Jag måste få VIP-biljett! Men jag har 5 timmar bil till stockholm…och ännu mer till göteborg och malmö…måste åka dit ändå…

 77. ¤Stiina¤

  *läser* ………………………………………..

  OH MY GOD!!! OH OH MY GOSH!

  Vem vill inte boka ett tåg, elr ja, vad som helst! för att se ROBBY?!

  jag vill! x) <333

 78. WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

  XD THATS ALL THERE IS TO SAY!!

 79. AAAAAA!!!!!

 80. Vad kostar det??? <<3<3<3<3<3<3<

 81. Vet ni något om när ungefär på dagen han kommer? Eller om man behöver en biljett? :DDDD
  och är det helt säkert att det är den 28onde.
  Åker från östersund, så vill gärna vara säker! :D

 82. Vad synd att det bara går i Stockholm.. Får inte åka dit.. Det kunde väl iaf ha gått i Göteborg och Malmö också?:( Kommer dö om jag inte får se honom.. Dom som gör det ska veta att dom har skitmycket tur…:(

  • Håller med! Om pappa inte får ledigt så kommer jag cykla dit känns det som! ( jag har typ 23mil…får börja cykla nu…)

  • man kan ju skaffa biljetter i göteborg och malmö

 83. När kan vi väntas få mer information?!

 84. charlotte

  ejj, vil så gerne!!!!

 85. Så, de kommer bara vara inne på hovet? Inte stå typ ute så man skulle kunna få en bild? Skall ju nämligen gå på stan med två polare så kommer inte ha tid att köpa biljett o vara där inne :c

  • Susanna

   Förra året var det inte så. Det är nog en minimal chans att det är så i år. Oh även om så vore fallet. Tänk hur mycket folk det skulle vara. Det skulle vara panikartat :)

 86. Så de kommer bara vara inne på hovet? Inte stå utanför så man skulle kunna ta en liten bild? Eftersom jag skall på stan med två polare så har jag ikke tid o köpa biljett o vara där inne :c

 87. Asså när/var/hur måste man köa för att få biljett? Jag skulle kunna ge vad som helst för en biljett.

 88. Kul att man bor i umeå….:'(

 89. Liiinnnn

  Shhiiiiiitt!!! Måste gå!! Men en liten dum fråga bara, kan man typ premurera p en här underbara bloggen/hemsidan?? :D

 90. Natalia

  AAAAAAAAAAAA! Gud, MÅSTE skaffa en VIP biljett, hur mycket kostar den, undefär? AAAAAAAAA, ASSÅ VAD KUUUL! Älskar Twilight och alla skådespelarna! Vet någon hur länge man ska köa VIP biljetter? Och finns det någon chans att man får se Rob och Ashley nära och får en autograf???

  • Susanna

   Förra året var även VIP biljetterna gratis. Dom var dock rätt svåra att få tag i. Dom som köade i stockholm och fick dom hade köat över 24 timmar. Sen kunde man även vinna dom :)

 91. Nice, nu när man kommer vara fast i sthlm iaf under oktober, så kanske amn kan dra på det :3

 92. O____O Toppen… jag och Henna kommer säkert bli nertrampade o.O

 93. Alexandra

  Någon som vill köpa en 100 monkeys biljett till den 28/11 på fryshuset kl 19:30 billigt?!!

  Säljer den för 150kr!!

  Maila mig!! alexandraanderssonf@hotmail.com

  • Har du en eller två biljetter?

   • Alexandra

    Jag har en, men om ni är fler som ska gå så finns det ju kvar att köpa på livenation.se i alla fall. Men en får ju min biljett billgare isf :) Hör av dig om du är intresserad :)

 94. Beatriz

  ÅÅÅÅÅÅÅ måste så åka dit :)
  Har ingen att gå med ngn som inte heller har det??? (är 13 så du kan max varatyp 14)LOVE Robert Pattinson

 95. hoppas att man kan köpa biljetterna på nätet, för förra året kunde jag inte få tag i någon för jag bor i norrland, ungefär 50 mil från stockholm, och mamma lät mig inte åka dit och köa… :'(
  Måste få tag på en biljett i år, bryr mig inte om hur lång tid det tar att åka dit och hur lång tid det tar att köa!!

 96. Suhaila

  ÅÅÅÅÅÅH! Vill verkligen köa för VIP biljetter (om det blir så i år) men mina kompisar vägrar följa med :( FML!!!

  • Karolina

   Same over here!!! Ingen är tillräckligt nördig som jag för att orka hänga medddd :((( Så, FML indeed.

 97. När kommer det mer information???

 98. ni som vunnit biljetter hur har ni gått till väga, och dom ”vanliga” biljtterna får man chans att få autograf då?

  • Susanna

   förra gången fanns ingen chans för dom med vanliga biljetter att få en autograf

 99. Just hemkommen efter att ha sett Abduction på bio. Den var helt otroligt bra!!! Taylor är ju talangfull och snygg som få:)

 100. ÅÅH, vad sur jag blir :/
  Åker till Thailand den 27 oktober, kunde dom inte komma typ den 24 istället ? :(((((( <3

 101. HERREJÖSSES!!! VILL SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GÄRNA SE/TRÄFFA DEM<333333333
  kommer bara stå och stirra och aldrig vilja blunda *_____*

 102. OMG detta är ju det bästa som hänt mig! Ashley greene är min förebild och robert pattinsson är ju bäst! ååhhh jag måste ha en biljet! OMG MÅÅÅÅÅSTE DIT!!!

 103. emelie.krokryd

  VIKTIGT!!!!

  Min MAMMA skrev till nordic film dör att hon ville att jag skulle vinna biljetter till fan eventet (Det fanns ingen tävling säger hon nu hon ville bara testa!! ) Nu fick vi ett svar som löd såhär

  ”Hej!

  Det kommer att delas ut biljetter till Fan eventet i Stockholm med Robert Pattison och Ashley Greene den 28 oktober – som inte kostar något – även i Göteborg.

  Mvh

  Annmari”

  ?? Kommer dom till göteborg ochså eller e det biljetter till stocholm???

  • Hei! hvor fant du e-mail adressen til Nordisk film? Jeg er fra norge, og har ikke noe mulighet til og dra til gjöteborg bare for og kjøpe billetter, så skulle gjerne snakket med Nordisk film selv. Kan du fortelle meg hva e-mail adressen er? :)

  • Det är bara biljetter som kommer i Göteborg, som det stod i mailet : fan eventet i STOCKHOLM

 104. Har biljetter kommit och var kan man hitta!!! :(

 105. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAGG ÄLSKAR DEJ!!!! ROBERT PATTINSON

 106. Hej allihopa! Är de någon av er som har varit i Hovet förra året och som har stått i kön och fick tag i VIP biljetterna och kanske t o m fick en autograf eller något. Kan någon vara så snäll och berätta ALLT! Hur många timmar innan ska man vara där för att få tag i biljetterna och vad ska man veta. Har ni stått där hela natten, hade ni sovsäckar med er?? Snälla, jag har aldrig varit med på något sånt, skulle vara JÄTTE TACKSAM!!!:)

 107. Hej allihopa! Är de någon av er som har varit i Hovet förra året och som har stått i kön och fick tag i VIP biljetterna och kanske t o m fick en autograf eller något. Kan någon vara så snäll och berätta ALLT! Hur många timmar innan ska man vara där för att få tag i biljetterna och vad ska man veta. Har ni stått där hela natten, hade ni sovsäckar med er?? Snälla, jag har aldrig varit med på något sånt, skulle vara JÄTTE TACKSAM!!!:)

Trackbacks/ Pingbacks

 1. Robert Pattinson and Ashley Greene coming to Stockholm – Sweden on Friday 28 October to promote Breaking Dawn « Thinking of Rob - [...] Source | via Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this …
 2. Robert and Ashley to promote Breaking Dawn in Sweden on October 28th « Twilight Britney Fan - [...] You can find the official press release (in Swedish) on Twilight Sweden [...]
 3. Robert Pattinson & Ashley Greene Promote ‘Breaking Dawn ~ Part I’ in Sweden on October 28th « The Pattinson Code - [...] Source / Source / Source [...]
 4. ROBERT E ASHLEY IRÃO PROMOVER AMANHECER 1 NA SUÉCIA | eclipsevemai - [...] O comunicado de imprensa oficial (em sueco) está em Twilight Sweden [...]
 5. Ashley Greene and Robert Pattinson to promote Breaking Dawn – Part I in France, Belgium and Sweden « 247greene - [...] TwilightSweden (Google translated) Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. [...]
 6. Robert Pattinson and Ashley Greene Set to Promote Breaking Dawn in Sweden on October 28th - [...] Source via Source  Interviews and Articles, Posters and Promotions [...]
 7. Breaking Dawn promotour Eurooppa — Anteeksi, neiti - [...] Lähde [...]
 8. Robert Pattinson y Ashley Greene estarán en Estocolmo el día 28 de Octubre para Promocionar “Amanecer” | Tu Web de Crepúsculo - [...] TwilightSweden vía @GossipDance | ThinkingOfRob vía/traducción [...]
 9. ROBERT PATTINSON FAN | The 1st & Most Extensive Site On The Web [Celebrating SIX Years Online!] - [...] TwilightSweden.Se has received confirmation from Swedish film company Nordisk that Robert Pattinson and Ashley Greene will come to Stockholm, …
 10. Robert e Ashley promoverão Breaking Dawn Parte I em Estocolmo | Twihard Brasil - [...] Fonte [...]
 11. Ashley Greene Brasil • Sua Fonte #1 Sobre a Ashley no Brasil • 2 Anos de Site - [...] Twilight Belgium, Twilight Sweden e [...]
 12. Robert Pattinson, Ashley Greene to Promote ‘Breaking Dawn’ in Stockholm – October 28th « The Pattinson Project – A Robert Pattinson Fan Site - [...] Thanks, Thinking of Rob!  -  Source | via LD_AddCustomAttr("AdOpt", "1"); LD_AddCustomAttr("Origin", "other"); [...]
 13. European Breaking Dawn Tour Schedule So Far « TwilightPoison.com | A Twilight Saga Fansite | Latest News on Eclipse and Breaking Dawn - [...] Meanwhile, a Press Release via Belga Films announces that Robert Pattinson and Ashley Greene will be in Belgium on …
 14. Rob and Ashley are going to Sweden! « R-Pattinson.Org - [...] Twilight Sweden Leave a [...]
 15. Rob and Ashley heading to Sweeden, October 28 | - [...] Source / Via No Related content:VN:F [1.9.11_1134]please wait...Rating: 8.2/10 (5 votes cast)Rob and Ashley heading to Sweeden, October 28, …